5,5 hete szültem, menstruálok?!
Figyelt kérdés
szerdán lesz hogy hat hete szültem,
1 hete se folyás se vérzés, erre tegnap pecsételés ma reggelre vérzés, rendes friss vér.
Létezik hogy menstruálok?
Tegnap délután óta kevesebbet cicizik a tökmag is..
védőnőm szerint korai :(
nagymamám szerint persze, hogy normális,
szülészetet is felhívtam, szerintük is korai..
lázam, hőemelkedésem nincs, nem görcsölök, semmi bajom.
vérzés sem erős.. persze ha elöntene a vér, mennék a kórházba..
Menstruálok? vagy aggódjak???
2011. okt. 28. 08:45
1/5 anonim válasza:
Vannak akiknek a 6. hét körül lezajlik a szülés utáni első mensi. Ha nincs lázad, nem érzed magad túlságosan gyengének, fáradtnak, akkor semmi baj. Ciciztesd sokszor a babát, az segít üríteni a méhet.
2/5 anonim válasza:
Én már a hat hetes vizsgálatra úgy mentem, hogy menstruáltam, pont aznap jött meg. A doki is megerősítette, hogy ez már az. A fiamat nem igazán zavarta, egy évig szopott. Ja, és rendszeres volt, napra pontosan jött meg, minden hónapban.
3/5 anonim válasza:
éN 2 -szer szültem mind a két szülés után megjött 6. hétre és utána beállt és havonta jött :((
Tesóm olyan szerencsés volt hogy szülés után 1 évig nem menstruált.
4/5 anonim válasza:
Én kereken 5 hét múlva menstruáltam. Más volt kicsit a jellege, 3 napig tartott. Én védőnőm szerint is korai, de a doki a kontrollon megerősítette, hogy az lehetett, és nem korai!!! Szóval nyugi!
5/5 anonim válasza:
nekem is 5 és fél héttel szülés után jött meg és két hétig eltartott, igaz sokkal gyengébb volt, azóta viszont semmi. Szoptatom 3 hónapos babámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!