Mit tehet az akit elhagy aférje egy 2 éves kislánnyal és
egy 8 hetes pocaklakóval?
Figyelt kérdés
A férjemmel megromlott a kapcsolatunk. Igazából semmi olyan nem történt ami ellen nem lehetett volna tenni, hogy jobb legyen de a férjem már nem szeret. Így hát elment. 8 év után itt hagyott minket. Van egy 2 éves kislányom és 8 hetes terhes vagyok. Ő azt akarja hogy vetessem el, de én megszeretném tartani. De félek, hogy nem tudnám eltartani a 2 gyerekemet. Sajnos csak gyesre vagyok jogosult gyedre nem ami nagyon megnehezíti az anyagi helyzetem. Ha elvetetem a babát elmehetek dolgozni, még élhetünk a kislányommal jól viszonylag, de a fájdalom ott lenne bennem mindig a baba miatt. Főleg, hogy már egy 5 napos kisbabát eltemettem. Mire számíthatok ha mégis úgy döntök, hogy megtartanám a babát? Tud nekem segíteni az önkormányzat vagy valaki?? Abban megegyeztünk a férjemmel, hogy gyerektartás fejében a lányunk után megtarthatom a közös házunkat. De a másik babára még kérhetnék gyerektartást? Mit tegyek? A férjem szerint csak vele csesznék ki ha gyerektartást kérek. De én nem számítok? Hogy ő cseszett ki velem a legjobban. Nagyon rosszul érzem magam így is így megkérek mindenkit csak az válaszoljon aki nem rombol bele a lelkembe.
... De már eldöntötttem, hogy elvetetem szerdán lesz a napja...
Úgyhogy kár okoskodnod #170, a Kérdező jó esetben már túl van az egész problémán...
"Ilyenkor mindig elgondolkozom, h akik lazán odamondják, h vetesd el, vajon mit mondanának, mikor ott zokog mellettük a kórházban, miután hallgatott rájuk? Vagy ha nem tudná vinni ennek a súlyát, és 5 év múlva depressziós, alkoholista, akármi lenne..." - gondolod, hogy ez nem igaz HALMOZOTTAN a "tarts meg"-ezőkre? Megmondjam neked, hogy a magzatvédők mennyi felelősséget vállalnak a véleményükért? SEMENNYIT. Van vele bőven tapasztalatom....
2021. jan. 22. 14:28
172/185 anonim válasza:
"akik lazán odamondják, h vetesd el, vajon mit mondanának, mikor ott zokog mellettük a kórházban, miután hallgatott rájuk"
És akik lazán odamondják, hogy ne vetesd el, tartsd meg, majd megoldod, azok fognak segíteni a kérdezőnek, mikor ott áll majd két gyerekkel havi 50 ezer bevétellel?
Mert ha megnézed, itt is annyit válaszoltak az abortuszellenesek, hogy ne vetesse el, ők se tennék. Ez nem segítség, nem tanács - ilyet nyilván azért nem adtak, mert ők sem tudnak semmi konkrétat tanácsolni.
2021. jan. 22. 14:34
173/185 anonim válasza:
Én konkrét segítséget ajánlottam fel, és ez lett lepontozva. Holott csak a kérdező eredeti leírására reagáltam, miszerint szeretné megtartani a babát, csak az anyagiak miatt vetetné el. Nem igaz, hogy a "magzatvédők" sosem segítenek tevőlegesen.
2021. jan. 23. 22:21
174/185 anonim válasza:
#173 nézd, nekem van vele bőséges tapasztalatom, a magzatvédők addig segítettek, amig megszületett a gyerek, utána pontosan 0%-ban azaz NULLA százalékban segítettek a gyerek megszületése okozta párkapcsolati krízisben, csak újabb és újabb kárt okoztak, hasznot egy cseppet sem hajtottak. Itt is nagyon lelkesen elintéznék, hogy a Kérdezőt végleg elválasszák a párjától, a családi konfliktusban csak a kárt tennék, hasznot semennyit sem.
2021. jan. 24. 00:23
175/185 anonim válasza:
Ez eleg para , nehogy megtartsd! Minek? Mesz vele az utcara? Cipo kell a labara, ruha, kaja, meleg otthon!
2021. jan. 26. 23:28
176/185 anonim válasza:
Marha jo lehet egy orokbeadott gyereknek,anya is aggodhat egest eleteben vajon hogy bannak vele, kiszolgaltatja masoknak.
2021. jan. 26. 23:30
177/185 anonim válasza:
Remelem szívből hogy jó irányba oldódott mega helyzet!
2022. szept. 9. 04:48
178/185 A kérdező kommentje:
Végül elvetettem a pocakomban fejlődö babát ,de most teljes életet tudok nyújtani a kislányomnak. Eladtuk a volt férjemmel a közös hàzunkat így lett pénzem,elkezdtem solgozni amit szeretek,egy albérletben élünk ahol szintén szeretünk lakni közel a belvároshoz. A kislányom is végre túl van a nehezén,én is azt hiszem. Elkezdtem biciklizni leadtam 27 kg,csinálom a jogsit,hamarosan tanulni is fogok ....a kislányomnak mindent meg tudok adni és azt hiszem nem is vàgyhatnék ennél többre jelenleg. Sajnos a volt férjemmel nagyon rossz a kapcsolatunk,ő nagyon le van csúszva és van hogy célozgat hogy újra lehetnénk együtt.
2022. szept. 9. 17:15
179/185 anonim válasza:
Nagyon jól tettél midnent, amit tettél, így a legjobb. Az abortusz volt jelen esetben a leghelyesebb, amit tehettél, jó, hogy a meglévő gyerekedre gondoltál. Gratulálok a fogyásodhoz. Semmiképpen ne fogadd viszsa a volt férjedet. Most már rendeződött az életetek, ne jöjjön vissza. Gondolom ígérget fűt fát, de ugyanaz lenne, mint régen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!