Mit tehet az akit elhagy aférje egy 2 éves kislánnyal és egy 8 hetes pocaklakóval?
Kedves kérdező! Csaj kicsit hasonló helyzetben voltam, én 1 éves babával maradtam egyedül "egyik napról a másikra".
(Többiek: van helyezt, amikor a férj olyan ügyes színész, hogy nem sejtitek meg, mire készül. )
Több éves munkaviszony után max gyedem volt, de egyedül k. nehéz volt, pár hónapra hazaköltöztem a szüleimhez. Ettől függetlenül rezsit nyilván fizettem, a szülői segítség nem is anyagi, inkább lelki okoból volt feltétlenül szükséges. Komolyan nem bírtam volna ép ésszel azt az egy évet egyedül a gyerekkel.
Épp ilyen megfontolásból nem tartanám meg a terhességet, bár hidd el, átérzem a fájdalmadat és a veszteséget is.
Most nem vigasz, de még olyan fiatal vagy, fogsz találni új társat és szülhetsz még.
Vagy a fél ház árából vagy örökbe adja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!