Megszokja majd ?

Figyelt kérdés
Lányomnak vettünk egy torna cipo jellegű cipőt. Decemberben indult el . Van neki egy Nike kis cipő is abba szépen megy. Nah ebbe a tornacsukába meg mintha egy ló menne 😅 csapja benne a lábát vagy nem is tudom. Mintha nagy lenne a lábára. 11cm az ő lába a cipő 11.5 és az ujjam se fer mögé. Lehet nehéz a lábának a cipő arra is gondoltam a másikhoz képest.
tegnap 15:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha kemény a talpa, akkor az is lehet, hogy nem tud benne könnyen mozogni. Az időjárásból kiindulva ezeket nem kint hordja, tehát nem a vastag ruha a gond.
tegnap 15:48
 2/17 anonim ***** válasza:
89%

Bentre minek cipő neki? Főleg ilyen gagyi tornacipő jellegű. .

Nem az a lényeg hogy pipa legyen a cipőn, hanem hogy minőségi legyen. Ddstep Szamos , salus, stb..

Hamár cipőt adsz rá

tegnap 15:55
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy egyéves, másfél éves, járni kezdő gyereknek NEM ilyen szarokat kell venni, hanem normális minőségű babacipőt a lábboltozat megfelelő fejlődése érdekében.

Nem leszóltalak, csak hogy tudd, mert utóbb nagyon jó lesz ortopédushoz rohangálni, hogyha az ilyen fancy cipőkkel valamit elcs.sztek.

tegnap 15:57
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon klassz, menő, divatos a Nike cipő, meg a tornacsuka; de egy éppen járni tanuló gyereknek ún. 'első lépés' cipő segíti leginkább a helyes, stabil járástanulását.
tegnap 16:02
 5/17 A kérdező kommentje:

A Nike cipőt azért vettük mert könnyű és gondoltam jó lesz. December eleje óta egyedül megy a gyerek. Azért van bent cipo rajta hogy tavaszra megszokja. Ketesztlányom nem volt hajlandó nagyon sokáig semmilyen cipőt,szandált hordani és emiatt feltem h velunk is igy lesz. Nem egész nap viseli a cipőt amúgy.

Oké h minőségi cipo meg minden de nem mindenki engedheti meg magának amúgy azokat a fajtákat. Pl használtan is 5000 felett vannak amit te írtál és úgy h minimális sérülés van rajta. Köszönöm a válaszokat valószínű eladás lesz a cipők sorsa és veszünk a fentebb említett márkák közül. 😊

tegnap 16:16
 6/17 anonim ***** válasza:
95%

Akkor sem tesz jót a lábának ilyen picikéng az ilyen divatcucc, ha látszólag tud benne menni, de ha látod is, hogy ront a mozgásán, akkor miért kínzod vele?

U.i.: Én Converse-mániás vagyok, nekem biztos 20+ pár van belőle, de eszembe nem jutna ilyenbe járatni a 2,5 évesemet sem, kiéltem magam a kocsicipőkkel meg bodykkal 😀

tegnap 16:17
 7/17 A kérdező kommentje:
Azért kínzás nem volt😄 addig volt rajta míg oda jött hozzám benne de nem tetszett és le vettem róla. Eladó sorba kerülnek aztán veszünk neki egy másikat az a biztos .
tegnap 16:24
 8/17 anonim ***** válasza:
98%
Ezek a cipők valóban nem ilyen pici, éppen járni tanuló gyereknek valók. Nincs pénz egy jó minőségűre, de Nike-ra van? Olyan nagy ár eltérés nincs köztük. Azért, mert egy cipő könnyű, meg márkás, nem jelenti azt, hogy jó neki. A torna cipő meg főleg felejtős. Bentre nem kell neki, az erősíti a lábát, ha nincs rajta lábbeli. És az hülyeség, hogy megszokásból kell. Ha majd télre csizma kell neki, akkor azt adsz rá bentre, hogy megszokja? Pont így rossz, hogy ezt szokja meg, majd nyáron is kéri a cipőt.
tegnap 16:32
 9/17 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam h én nem tudom meg venni neki. Mint írtam is venni fogunk a fentebb említett fajtajubol egyet. Nem egész nap van rajta azt is le írtam. Jobbnak gondolom én is ha zokniban van. Szerintem olyan égbe kiáltó hibát nem követtem el.
tegnap 17:03
 10/17 anonim ***** válasza:
71%

"Megszokja majd ?"

A kérdésed nem arra utal, hogy pár lépés után rájöttél a hibádra, és soha többet nem szándékoztál ráadni...

tegnap 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!