Mit tehet az akit elhagy aférje egy 2 éves kislánnyal és egy 8 hetes pocaklakóval?
165, te láttál már egyébként gyermekotthont belülről?
Beszéltél már szociális dolgozókkal, nevelőkkel, akik ilyen intézményekben dolgoznak?
Vannak ismerőseid, akik állami gondozásban nőttek fel? Beszéltél már velük arról, milyen volt így felnőni?
Tudod, mi az örökbeadás folyamata? Tisztában vagy a bürokráciával, ami körüllengi, főleg most, hogy a Fidesz még rátett egy lapáttal azáltal, hogy ellehetetlenítette az egyedülálló emberek és a nem házasságban élő párok számára is?
Gondolom, neked is csak addig számít a gyerek, amíg az meg nem születik, amint megszületik, már le van szarva, milyen sora lesz.
Nem beszelve arrol, hogy mennyi nyuggel gonddal jar egy terhesseg.Ami nyilvan vallalhato ha az ember szeretne a babat, de ki nevelne a testeben egy nem kivanatos magzatot 9 honapon at aztan nagy fajdalmak kozepette szuli meg, mikozben megkuzd a 9 honap terhesseg minden nyavajajaval?
En nem vagyok egyik oldal mellett se ellen. Egy tervezett babat nyilvan nem konnyu elvetetni, ebben az esetben valoszinu az anya szamara se csak egy embrio, legyen barmilyen pici. Viszont az se normalis hogy minden besikerult babat hordjanak ki nem torodve a sorsaval utana... mert nem csak az az opcio van hogy szuletes utan egy gazdag jol szitualt csalad nagy szeretetben fogja nevelni a babat...
Miért ne lenne jobb nekik, hacsak nem lelkisérült abortusz fanatikus egyikük sem, mint pl. te? Én meg az olyanokat verném agyon mint te.
Jóakaróddal ellentétben te legalább meg is érdemled. :D
"Miért ne lenne jobb nekik,"... körülbelül x-szer leírtuk... mert a terhesség kihordása és a szülés veszélyesebb mint egy első trimeszteres abortusz, mert nem eredményez lezárt történetet, mert kiesést okoz a munkából és jóval drágább összesen mint az AB, mert lehetetlen belőle kihagyni a környezetet - ideértve a meglévő gyereket is - ... (soroljam tovább? - ahhoz képest hogy te egyetlen épkézláb érvet sem tudsz a saját álláspontod mellett)
"Én meg az olyanokat verném agyon mint te." - meg lehet próbálni...:)
"Jóakaróddal ellentétben te legalább meg is érdemled. :D" - a "jóakarót" elfelejtetted idézőjelbe tenni... honnan is veszi a világon egyetlen önhitt rühes görény is azt, hogy jobban tudja, mi az én érdekem, mint én magam??? Hogy jön ahhoz, hogy beleavatkozzon az életembe?? Persze ugatni, aztán a felelősség elől elsunnyogni ahhoz ért minden magzatfanatikus.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!