Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tehet az akit elhagy...

Mit tehet az akit elhagy aférje egy 2 éves kislánnyal és egy 8 hetes pocaklakóval?

Figyelt kérdés
A férjemmel megromlott a kapcsolatunk. Igazából semmi olyan nem történt ami ellen nem lehetett volna tenni, hogy jobb legyen de a férjem már nem szeret. Így hát elment. 8 év után itt hagyott minket. Van egy 2 éves kislányom és 8 hetes terhes vagyok. Ő azt akarja hogy vetessem el, de én megszeretném tartani. De félek, hogy nem tudnám eltartani a 2 gyerekemet. Sajnos csak gyesre vagyok jogosult gyedre nem ami nagyon megnehezíti az anyagi helyzetem. Ha elvetetem a babát elmehetek dolgozni, még élhetünk a kislányommal jól viszonylag, de a fájdalom ott lenne bennem mindig a baba miatt. Főleg, hogy már egy 5 napos kisbabát eltemettem. Mire számíthatok ha mégis úgy döntök, hogy megtartanám a babát? Tud nekem segíteni az önkormányzat vagy valaki?? Abban megegyeztünk a férjemmel, hogy gyerektartás fejében a lányunk után megtarthatom a közös házunkat. De a másik babára még kérhetnék gyerektartást? Mit tegyek? A férjem szerint csak vele csesznék ki ha gyerektartást kérek. De én nem számítok? Hogy ő cseszett ki velem a legjobban. Nagyon rosszul érzem magam így is így megkérek mindenkit csak az válaszoljon aki nem rombol bele a lelkembe.

2021. jan. 15. 19:13
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/185 anonim ***** válasza:
12%
94 mit banom en hol eltek. :D
2021. jan. 17. 13:32
 102/185 anonim ***** válasza:
39%
Mekkora csőcselék vagytok, akik így belerúgnak egy amúgyis padlón lévő emberbe.
2021. jan. 17. 13:35
 103/185 anonim ***** válasza:
34%
"mert a sok egzisztencia-megteremto oda lesz karriert epiteni :D" - igen, én holnap dolgozni fogok, de még mindig jobb, mint bejelentkezni a nőgyógyászatra abortuszra, mert lelépett a férjem és nincs pénzem még egy gyerekre.
2021. jan. 17. 13:36
 104/185 anonim ***** válasza:
40%
Az "amúgy is padlón lévő ember" itt ostobáz meg analfabétáz mindenkit, meg szerinte irigykedünk rá. Hát ha ő ilyen irigylésreméltónak látja a helyzetét, akkor mi minek sajnáljuk?
2021. jan. 17. 13:38
 105/185 anonim ***** válasza:
17%
Orulj neki akkor hogy nem ilyen helyzetben vagy.
2021. jan. 17. 13:38
 106/185 anonim ***** válasza:
40%
Hat oldalak ota eleg durva stilusban kapja az ivet... egy ket normalis hangvetelu kritikat lattam csak. Talan turje szo nelkul ezt a stilust?
2021. jan. 17. 13:39
 107/185 anonim ***** válasza:
44%
Teljesen normálisan írták neki, hogy nem létezik asszonytartás, erre nézd meg a kirohanását. Az ilyen ember nem érdemli meg, hogy segítsenek neki. Menjen ehhez a fantasztikus ügyvédhez akkor, majd ő segít neki.
2021. jan. 17. 13:40
 108/185 anonim ***** válasza:
36%
103 ez igazi ocsmany pondro megnyilvanulas volt, nem velem hamem a kerdezovel szemben, egy betut nem eri meg rad aldozni innen.
2021. jan. 17. 13:40
 109/185 anonim ***** válasza:
42%

Ocsmány pondró volt? Mert amit te megengedsz magadnak a dolgozó emberekkel szemben az mi? Ha valaki nem rohan pucér seggre szülni, hanem dolgozik, gyűjt, tartalékol és biztos anyagi háttérre szül, akkor azon elkezdesz cinikusokdni, hogy "megy karriert építeni, haha". Elmondom, ezek a dolgozó emberek, azaz mi termeljük ki az ilyen-olyan segélyt a kérdezőféléknek.

Mi is szülhettünk volna már rég, szóval nem kéne úgy csinálni, mintha huszonpár évesen felcsináltatni magunkat a semmire olyan nagy teljesítmény lenne.

2021. jan. 17. 13:44
 110/185 anonim ***** válasza:
54%

"Teljesen normálisan írták neki, hogy nem létezik asszonytartás"

súlyos tévedés, az volt a probléma, hogy írta, hogy van asszonytartás, de nem élne vele. erre meg beleállt pár fapi.na, hogy mi az hogy asszonytartást követelsz???

nem értem, hogy lehet nektek olyan magas jövedelmetek, hogy habár tényleg tudtok írni, olvasni, de értelmezni nem. a kérdező minden szavával egyet értek, amiket rátok mondott, mert tényleg hosszú oldalakon keresztül tűrte a mocskolásaitokat.

103, akkor remélem ez lesz az egyetlen örömöd az életben hogy van egzisztenciád. sosem szoktam így beszélni embertársaimmal, de egy ilyen gonosz ember mint te, csak ebből ért.

2021. jan. 17. 13:45
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!