Mit tehet az akit elhagy aférje egy 2 éves kislánnyal és egy 8 hetes pocaklakóval?
Milyen szép is lehet úgy nekiállni a családalapításnak hogy mivan ha apuka lelép. Bár itt a gyakorin minden férfi ilyennek van elkönyvelve én nem tudom ti kikkel találkoztatok. :D inkább az a felelősségteljes döntés, hogy olyan pasinak szülni aki ha esetleg anyut el is hagyja , a gyerekét támogatja meg szereti.
Na pukkadjatok meg hogy más tudott venni egy szép nagy házat! Remélem minden rendbe jön, kérdező, nagyon sajnállak. Megnézném azért a sok okoskodó közül hányan kerülnének nehéz helyzetbe ha apu lelépne és évekig a "felelossgetlejesn piacképes szakmával elért" gyed-ükből kéne állni a törlesztőt, rezsit, kaját ruhát stb.
Most lehet itt egymásnak esni, de az, az igazság, hogy még mindig nincs semmi logikája annak, hogy a kérdező kiírta a kérdést.
Szülei nincsenek, bevétele nincs, komolyabb vagyona nincs, apuka, hamarosan nem lesz - igazából nem értem, mi szükség volt ide GYK-ra kiírni ezt a kérdést, felnőtt ember józan paraszti ésszel is még tudja magának válaszolni a dolgot. Vagy utána járni a segélyeknek.
Mi most itt milyen tanácsot vagy tapasztalatot tudnánk adni azon kívül, amire maga is rá jöhet, hogy senki nem fog neki pénzt adni?
Kedves kerdezo, sajnos ez nagyon nehez helyzet. Nem ertem minek mondjak hogy a semmire vallaltal gyereket, ahogy irtad is, a dolgaitok a ferjeddel KOZOSEK, ketten dolgoztatok meg erte es az egzisztenciatokert. Szeretnenek ok is egy szep hazat maguknak meg kenyelmes eletet hidd el, ez piszkalja a csoruket. Nyilvan picit beljebb lennel ha gyes helyett gyedet kapnal, de szerintem ez se valami sok a boldogsaghoz...
Nem irtad milyen komoly a problemad a ferjeddel, nekem mar feltunt hogy itt ezen a forumon csak azt lehet harsogni hogy valj el meg hogy menj abortuszra. (Off: vannak itt ilyen berogzodesek, pl hogy a terhessegi teszt csak 2 hettel a fogantatas utan tudja kimutatni, meg hogy hatodik het elott nincs szivhang es aki mast ir lepontozzak meg meghazudtoljak. En pontosan tudom a fogantatas napjat mert egyetlen egyszer voltunk egyutt vedekezes nelkul es a 8. napon pozitiv lett az extra erzekeny tesztem es a doki az 5het 5 napos UH-n mar mert szivhangot, de itt ezt nem hiszik el, konkretan lehulyeztek :D biztos gyerek mellett nogyogyasz vizsgat tett itt mindenki.. mert ez a 6 het beakadt nekik. Ezt csak azert irtam mert ilyen berogozdes az is hogy itt mindenkinek azt kiabaljak menjen abortuszra meg valjon el...)
Nem irtal reszletesen a problemadrol, szerintem sok embernek volt mar valsagban a hazassaga, en arra torekednek hogy ezt megoldjam. Bizom benne hogy sikerulni fog.
Bocsi megint elírtam a 66/69-esnek szántam ezt az üzit.
Utolsó: igen de a gyerektartás csak az egyik gyermek esetén fedezi a ház felének a részét. Úgy lehetne ha a másik babára még fizet gyerektartást. Ezt ügyvédtől tudom mert sikerült egy ismerős ügyvéddel beszéljek. Sőtt még asszonytartást is kérhetnék tőle, de én bem akarok ilyenekbe bele menni, mert csak veszekedést és vitát szülne. Inkább szeretném még megmenteni ha lehetne
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!