Mit tehet az akit elhagy aférje egy 2 éves kislánnyal és egy 8 hetes pocaklakóval?
Tudod, mit, kérdező? A legutóbbi hozzászólásoddal végleg elvágtad magad. Okos tanácsokat kaptál, felhívták a figyelmed, hogy nem létezik Magyarországon asszonytartás. Ha nem hiszed el, mielőtt még jobban beégeted magad, 2 perc megnézni a Googleban.
Felvázolták, hogy nincs garancia, hogy lemond a javadra a ház feléről, te meg leostobázod a válaszolókat, akik tulajdonképpen segítenek neked, még ha kellemetlen is a valóság.
Lehet homokba dugni a fejed, fel is fogadhatod ezt a csodás ügyvédet, már ha van pénzed pereskedni, sok sikert!
írta, hogy asszonytartás nem kell neki, azt csak az ügyvéd mondta, de ti rögtön ráugrotok erre a szóra, mint a keselyűk. úristen, de frusztráltak vagytok.
amúgy az senkinek se tűnt fel, hogy a pasi nem volt vele valami korrekt? én általában sosem hibáztatom a férfiakat, pl olyan súlyos bűnökért sem, minthogy nem akar pelust cserélni (ez itt gyakorin ugyanis váló ok), de itt most szerintem nem a kérdező a hibás. elég szemét dolog volt a férfitól hogy pontosan tisztában volt a helyzetükkel, az asszony anyagi helyzetével, mégis gyereket akart tőle, aztán meg 8 hét után otthagyta. nem lehet most a nő nyakába varrni ezt az egész sztorit, a gyerekvállalás közös felelősség, és szerintem itt a kérdező jól át lett b@szva, mégis őt támadjátok. gondolom a ti kapcsolatotok sem tökéletes, de ha a párotok gyereket szeretne tőletek, nem gondolnátok arra, hogy nemsokára el fog hagyni.
akármilyen fantasztikus anyagi hátteretek van, meg jól fizető piacképes szakmátok, 8 hetes terhességgel tök egyedül pont nem érnétek vele semmit. igen, ezért mondtátok az abortuszt, de kioktatni nem kell a kérdezőt, csak sóhajtani egyet együttérzőn, hogy hát igen, ez nehéz...
én azt tanácsoltam kérdező, hogyha nem szeretnéd elvetetni, hogy add el a házat, vegyél egy kis lakást, és a maradék pénzből tartsd fent magatok, amíg a kicsi nem mehet bölcsibe. de mindezt nyilván csak akkor, ha találnál jó munkát, és jól számold ki a havi költségeket, meg hogy mire elég x összegű tartalék. és attól mert még elváltok, a férjed is besegíthet a gyerekfelügyeletbe, ha éppen te sokáig dolgozol. Persze, alapozni nem szabad rá, tehát vedd úgy mintha ő nem is létezne, de azért az lenne a normális, ha válás esetén is rá lehetne bízni a gyerekeket. Szóval én mérlegelném, mire elég az a pénz, ami a ház fele után járna, és annak fényében döntenék.
Amúgy meg olvassátok el Elon Musk anyjának a könyvét, ő is egyedülálló anya volt, 3 gyerekkel, akik közül most egyik a világ leggazdagabb embere. Az az asszony is rengetegszer kezdte újra az életét, egy igazi harcos. Én is a végsőkig elmennék a gyerekeimért, és értük bármit feláldoznék. Nincs lehetetlen, csak tehetetlen.
"De már eldöntötttem, hogy elvetetem szerdán lesz a napja. "
Az érdekes, mivel minimum két -beszélgetés kell hozzá a csaladvedelmissel, amik között egy hét el kell teljen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!