Mit tehet az akit elhagy aférje egy 2 éves kislánnyal és egy 8 hetes pocaklakóval?
Mi is a kérdezőnek próbálunk válaszolni, te hőbörögtel itt, hogy a férj így úgy és miért ne járna a fél ház a kérdezőnek, miközben senki ilyet nem mondott!
Egyrészt. Másrészt kérdező: én pl normálisan leírtam a kommentem, de rohadt visszataszító, amilyen alpári stílust megengedtél itt mindenkivel szemben, ilyen bunkó olyan bunkó, analfabéta stb. Azért na! Ilyen szavakat itt senki nem használt, de jó lenne nem egy kalap alá vonni mindenkit és kollektíven ilyen hangnemet megutni. Te jöttél ide kérdezni, akkor vállald a véleményeket, ennyi.
Házastársi tartás a neve és nem asszonytartás, szóval itt egyedül neked kéne jobban utána járni a dolgoknak! És jelzem, nem mindenkinek jár, sok feltétel kell teljesüljön és ugyanúgy a férjed is kérheti ám tőled, nem csak te tőle. Oke, írtad hogy nem kérnéd, de attól ez még hozzátartozik a témához. Ha a férjed az egész házról lemond a javadra, akkor ő hátrányosabb helyzetbe kerül, szóval ő neki megalapozottabb lenne házastársi tartást kérni. Csak hogy tisztán lásson mindenki..
Az meg senkit nem érdekel, hogy a férj miért akar válni, meg ő így-úgy akart gyereket. A kérdező is vállalta, és úgy vállalta, hogy akár egyedül is maradhat. Ezt nevetséges számom kérni a másikon.
Kérdező!Én végig melletted álltam,az asszonytartást még legelején írtam opcióként,míg nem írtál ennyit.De ugye jönnek a szétkapkodó kommentek,az ember esze megáll.
Itt nagyon lényeges,hogy jogilag tényleg 50-50%-e a házatok?!Valamint,igen,te békülni szeretnél,de ő eddig nem,és válni akar.Ezek után szerintem nem sok remény van,és a gyermeked valahogy el kell tartani,ha 1,ha 2 lesz!Egy házból nem fogod eltartani,tehát amit írnak az reális lehetőség,hogy eladjátok,te a saját részedből veszel kisebbet,könnyebb fenntartani,lesz pénzed,míg nem tudsz újra melózni!Valamint írtál kommentben munkaviszonyt,ha határozatlan időre vagy bejelentve(nem derült ki számomra),nem rúghatnak ki,elmehetsz táppénzre,majd szerződésed alapján kapod azt a csedet,gyedet,amit előtte!Ezt aki ért hozzá,kérdezd meg,családsegítő,vagy ilyen csedes,gyedes fórumokon!!
Gondolom holnap hetfo leven nem nagyon lesz itt semmi mozgas, mert a sok egzisztencia-megteremto oda lesz karriert epiteni :D hogy ha majd egyszer 10 ev mulva apuci lelep, legyen mibol pelenkat venni.
Bar ilyen frusztalt lelki vilaggal... mintha egy kisgyereket oktatna ki az anyja, olyan a stilusotok. Normalis hangnemben latom nem ment, csak mint az acsargo kutyak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!