Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Férfiként hogyan lehetnék...

Férfiként hogyan lehetnék donor? Hogy találhatnék olyan nőt, aki ilyen módon szeretne gyereket?

Figyelt kérdés

Tizenévesen tudtam meg, hogy van egy féltestvérem, és nagyon örültem neki, azóta is jóban vagyunk.

Sokat gondolok erre, hogy én is örülnék neki, ha majd a gyerekemnek lenne egy féltestvére, akivel ha úgy adódik jóban lennének, összetartanának, lenne köztük vérkötelék.

Azt tudom, hogy a spermabankban név nélkül zajlik minden, és ha ki is lehetne deríteni, ki az anya, jó eséllyel nem olyan lenne a helyzet, hogy örülne, ha felkeresném (mert mondjuk férje van, akitől nem lehetett gyereke).

Másképp hogyan lehetnék donor? Van valami oldal vagy intézmény, ahol ilyesmire lehet jelentkezni?

34/F

tegnap 18:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne, ha a gyerekednek édestestvérei lennének inkább?
tegnap 18:45
 2/18 A kérdező kommentje:
A barátnőm még 1 gyereket sem szeretne, így elég nehéz...
tegnap 18:48
 3/18 anonim ***** válasza:
86%
Nem igazán értem a kérdést. Miért jobb egy féltestvér, mint egy édestestvér?
tegnap 18:49
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ennek a kapcsolatnak annyi, keress mást. Gondolom féltestvérre sem vágyik. Vagy azt ki fogja ellátni? Egyedül te? Szét mentek? Vagy hogyan képzeled el?
tegnap 18:51
 5/18 babyboom567 ***** válasza:
87%

Szóval egyenlőre 1 gyereked sincs,nemhogy annak testvére.

34 éves felnőttként,értelmes normális életre kéne törekedned,nem másodkézből gyerekre.

tegnap 18:53
 6/18 A kérdező kommentje:
Nem párkapcsolati tanácsot kértem, azt megoldom. A kérdésemre szeretnék választ kapni...
tegnap 18:57
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Annyira értelmetlen ez az egész. Féltestvért szeretnél egy olyan gyereknek, aki nem is létezik? Nincs gyereketek, a barátnőd nem szeretne, de te igen? De hogyan jön ide a féltestvér dolog? Kinek lenne, ha még egy gyerek sincs?
tegnap 18:57
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Majd legkozelebb, ha anyam kerdezi, hogy miert nincs komoly parom mar evek ota (elvaltam) megmutatom ezt a keredest. 😂

En mindig ilyeneket fogok ki, mint a kerdezo. De akkor talan velem van a baj😂

tegnap 19:00
 9/18 A kérdező kommentje:
Az, hogy most nem szeretne, még változhat, bonyolult ez, és felesleges is lenne bele mennem.
tegnap 19:02
 10/18 A kérdező kommentje:
8 - Lehet jól ellennénk, szeretnél gyereket? :D
tegnap 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!