Férfiként hogyan lehetnék donor? Hogy találhatnék olyan nőt, aki ilyen módon szeretne gyereket?
Tizenévesen tudtam meg, hogy van egy féltestvérem, és nagyon örültem neki, azóta is jóban vagyunk.
Sokat gondolok erre, hogy én is örülnék neki, ha majd a gyerekemnek lenne egy féltestvére, akivel ha úgy adódik jóban lennének, összetartanának, lenne köztük vérkötelék.
Azt tudom, hogy a spermabankban név nélkül zajlik minden, és ha ki is lehetne deríteni, ki az anya, jó eséllyel nem olyan lenne a helyzet, hogy örülne, ha felkeresném (mert mondjuk férje van, akitől nem lehetett gyereke).
Másképp hogyan lehetnék donor? Van valami oldal vagy intézmény, ahol ilyesmire lehet jelentkezni?
34/F
Szóval egyenlőre 1 gyereked sincs,nemhogy annak testvére.
34 éves felnőttként,értelmes normális életre kéne törekedned,nem másodkézből gyerekre.
Majd legkozelebb, ha anyam kerdezi, hogy miert nincs komoly parom mar evek ota (elvaltam) megmutatom ezt a keredest. 😂
En mindig ilyeneket fogok ki, mint a kerdezo. De akkor talan velem van a baj😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!