Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 33 éves vagyok, és nagyon...

33 éves vagyok, és nagyon szeretném gyermeket. Milyen megoldások vannak?

Figyelt kérdés

2024. aug. 16. 16:14
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
92%
Nos, nekem alapból q védekezés nélküli szex jut eszembe.
2024. aug. 16. 16:16
 2/21 anonim ***** válasza:
93%

Kicsit félre érthetően írtad le a kérdést. Mintha nem tudnád, hogy a védekezés nélküli szex következménye a terhesség.

Ha más megoldásokat keresel, akkor ott az örökbefogadás, vagy a mesterséges megtermékenyítés.

2024. aug. 16. 16:19
 3/21 anonim ***** válasza:
90%
33 évesen a mesterséges megtermékenyítés kiesik, ahhoz még 2 év kell, hacsaknenm bizonyítottan meddő. Örökbefogadás még esélytelen egyedualallokent
2024. aug. 16. 16:21
 4/21 anonim ***** válasza:
53%

Hülyék vagytok, ne bíztassatok már senkit se ilyenre, még akkor sem, ha nem gondoltátok komolyan! Azért ne feküdjön le senkivel se védekezés nélkül, mert rájött, hogy gyereket akar!

Egy az, hogy a védekezés nélküli szex következménye (egy idennel) elsősorban inkább egy nemibetegség lehet, és kisebb eséllyel egy terhesség!

A másik, hogy egyetlenegy férfit sem korrekt dolog így átejteni a palánkon, behúzni a csőbe! Magyarul, azért összefeküdni vele, hogy ő titokban teherbeessen....

Ott a mesterséges megtermékenyítés, valamint az örökbefogadás, azon sokkal bölcsebb, és kevésbé konfliktusos megoldás gondolkozni, mint ezen!

2024. aug. 16. 16:24
 5/21 A kérdező kommentje:
A férjem nem tud gyermeket nemzeni, de nagyon szeretnék.
2024. aug. 16. 16:26
 6/21 anonim ***** válasza:
80%
Akkor elég egyszerű a megoldás. Más férfi spermája. Nyilván nem kell mással lefeküdni, csak az anyagot elkérni.
2024. aug. 16. 16:32
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
2-es vagyok. Én alapjáraton úgy írtam le a válaszomat, hogy sejtettem, hogy van valakije. Mivel nem írta le, vagy ez az opció maradt, vagy, hogy egyedülálló. Igazam lett. Nem biztattam senkit, hogy feküdjön le egy idegennel.
2024. aug. 16. 16:33
 8/21 A kérdező kommentje:
Elkérni más spermájat? Van, aki ilyenbe belemegy?
2024. aug. 16. 16:43
 9/21 anonim ***** válasza:
73%

Miért milyen más lehetőségetek van? Megvárod még megtermékenyít a szentlélek, vagy mi?

2024. aug. 16. 16:45
 10/21 A kérdező kommentje:
:D csak nem tudom, hogy ilyenbe ki megy bele
2024. aug. 16. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!