Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? 33 éves nő vagyok, eddig nem vágytam gyereke. Az utóbbi pár hónapban azonban megjelent az érzés. Többi lent

Figyelt kérdés
Szóval pár hónapja elkezdtem gyerekre vágyni változó intenzitással. Van amikor teljesen alább hagy és van amikor iszonyúan felerősödik. A helyzet az, h csak egy ex barátom van, akivel a kapcsolatot tartom munka miatt, neki sem jött össze még senki. Én rengeteget dolgozom és egyszerűen nincs időm ismerkedni és őszintén szólva nem is akarok. Nem izgat a dolog mondhatni egyáltalán, (vhogy nem vagyok kiváncsi egy férfira sem) gyerekre viszont néha tényleg őrülten vágyom. Ha tovább várok elkezd lassan a biológiai órám ketyegni (pár hónap és 34 leszek), és attól félek, h kifutok az időből illetve alapból nem szeretnék 40 felett szülni. Régen sem igen jött össze senkivel komoly kapcsolat, pedig igen sokkal randiztam. Szóval alkudjak meg, és menjek vissza az exhez aki egyébként tárt karokkal fogad? Ő legalább a melót tudná vinni amíg babázgatok? Ez tűnik eddig a legokosabb megoldásnak. Csak így akkor max egy lakótársi viszony lenne közöttünk és lehet kifejezetten boldogtalan lennék ...
2018. jan. 2. 11:54
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
44%
Ha nem a férfi kell,akkor nem mindegy?
2018. jan. 2. 11:55
 2/42 anonim ***** válasza:
66%
És ezt ebben a formában az exednek is elmondod? Hogy haveri alapon csináljon neked gyereket. Ha tárt karokkal vár, gondolom nem a lakótársának akar. És ha úgy csinálsz, mintha szeretnéd, ezért visszamész hozzá, valójában meg csak a dns-e kell, az ritka nagy gerinctelenség.
2018. jan. 2. 12:00
 3/42 A kérdező kommentje:
tudja, h nem vagyok belé szerelmes. Sokszor elmondtam neki, de neki így is megfelelne a kapcsolat. Meg egyébként mindig is akart gyereket. Évekig ezzel nyúzott.
2018. jan. 2. 12:02
 4/42 anonim ***** válasza:
83%

Én a helyedben nagyon őszintén elmondanám az exnek, hogy mire vágyom, hogyan tudom elképzelni a közös életünket (amelyben nyilván valamilyen mértékben a szexuális élet is benne van), és ha ez így megfelel az exemnek, akkor a lovak közé csapnánk.

A saját gyermek valóban a legnagyobb kincs, el sem tudnám képzelni az életet gyermekek nélkül. Szval megértelek, bár nyilván ez így nem ideális, félő, hogy a kapcsolatotok nem bírná a gyermekkel járó feszültséget igazi szerelem, szeretet híján. De üljetek le, beszéljétek át, legyen több forgatókönyvetek is!

2018. jan. 2. 12:07
 5/42 anonim ***** válasza:
100%

Második vagyok.

Akkor viszont még azt vedd figyelembe, hogy ha úgy alakul, el tudod-e majd tartanu egyedül a gyereket. Mert ahogy írják elôttem, embert próbáló tud lenni egy gyerek, és ha nem olyan erôs a kapcsolatotok, könnyen megeshet, h szétmentek.

2018. jan. 2. 12:09
 6/42 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem a fejed tedd rendben, aztán szülj gyereket
2018. jan. 2. 12:13
 7/42 anonim ***** válasza:
78%
Na de ez most párkapcsolat lesz vagy,haverság? A ti esetetekben szerintem a haverság mehet, ha van külön szobátok miért ne? Reálisan nézve a szőke herceg nem fog jönni, gyereket viszont akartok mindketten.
2018. jan. 2. 12:14
 8/42 anonim ***** válasza:
65%

Tök jó, és amikor szerelmesek lesztek valakibe igazán, és randi van, akkor kiakasztotok egy táblát a kilincsre, hogy "ne gyere be, kapásom van"? Vagy a pasi vonuljon cölibátusba mert te szülni akarsz? Esetleg bár nem szereted, de fizetségül a gyerekért néha engeded majd hogy megdugjon? Fúj már bocs....

Te amerikai romantikus vígjátékokon szocializálodtál? Mert amit leírtál életmodell az max a vásznon jó.

2018. jan. 2. 12:21
 9/42 anonim ***** válasza:
74%

Pár év és aut fogod kérdezni, hogy hogyan tudnál több gyerektartást kérni a gyerek apjától. Meg jajj új családja lett és most kevesebb lesz a gyerektartás.

34 évesen még nem volt komoly kapcsolatod akkor szerintem a gyerek is várhat még. Vannak magányos szerető gazdira váró kutyusok és cicák.

2018. jan. 2. 12:36
 10/42 A kérdező kommentje:

jól keresek, nincs szükségem a pénzére.

ez egy ötéves kapcsolat volt és előtte is volt egy komolyabb. A többi csak átverős volt mert sajnos elég sok a r*hadék. Elfelejtik kiragasztani a feleség kilincsére h már másba szerelmesek...

2018. jan. 2. 12:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!