Ti mit tennétek a helyemben? 33 éves nő vagyok, eddig nem vágytam gyereke. Az utóbbi pár hónapban azonban megjelent az érzés. Többi lent
Én a helyedben nagyon őszintén elmondanám az exnek, hogy mire vágyom, hogyan tudom elképzelni a közös életünket (amelyben nyilván valamilyen mértékben a szexuális élet is benne van), és ha ez így megfelel az exemnek, akkor a lovak közé csapnánk.
A saját gyermek valóban a legnagyobb kincs, el sem tudnám képzelni az életet gyermekek nélkül. Szval megértelek, bár nyilván ez így nem ideális, félő, hogy a kapcsolatotok nem bírná a gyermekkel járó feszültséget igazi szerelem, szeretet híján. De üljetek le, beszéljétek át, legyen több forgatókönyvetek is!
Második vagyok.
Akkor viszont még azt vedd figyelembe, hogy ha úgy alakul, el tudod-e majd tartanu egyedül a gyereket. Mert ahogy írják elôttem, embert próbáló tud lenni egy gyerek, és ha nem olyan erôs a kapcsolatotok, könnyen megeshet, h szétmentek.
Tök jó, és amikor szerelmesek lesztek valakibe igazán, és randi van, akkor kiakasztotok egy táblát a kilincsre, hogy "ne gyere be, kapásom van"? Vagy a pasi vonuljon cölibátusba mert te szülni akarsz? Esetleg bár nem szereted, de fizetségül a gyerekért néha engeded majd hogy megdugjon? Fúj már bocs....
Te amerikai romantikus vígjátékokon szocializálodtál? Mert amit leírtál életmodell az max a vásznon jó.
Pár év és aut fogod kérdezni, hogy hogyan tudnál több gyerektartást kérni a gyerek apjától. Meg jajj új családja lett és most kevesebb lesz a gyerektartás.
34 évesen még nem volt komoly kapcsolatod akkor szerintem a gyerek is várhat még. Vannak magányos szerető gazdira váró kutyusok és cicák.
jól keresek, nincs szükségem a pénzére.
ez egy ötéves kapcsolat volt és előtte is volt egy komolyabb. A többi csak átverős volt mert sajnos elég sok a r*hadék. Elfelejtik kiragasztani a feleség kilincsére h már másba szerelmesek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!