Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? 33 éves nő vagyok, eddig nem vágytam gyereke. Az utóbbi pár hónapban azonban megjelent az érzés. Többi lent

Figyelt kérdés
Szóval pár hónapja elkezdtem gyerekre vágyni változó intenzitással. Van amikor teljesen alább hagy és van amikor iszonyúan felerősödik. A helyzet az, h csak egy ex barátom van, akivel a kapcsolatot tartom munka miatt, neki sem jött össze még senki. Én rengeteget dolgozom és egyszerűen nincs időm ismerkedni és őszintén szólva nem is akarok. Nem izgat a dolog mondhatni egyáltalán, (vhogy nem vagyok kiváncsi egy férfira sem) gyerekre viszont néha tényleg őrülten vágyom. Ha tovább várok elkezd lassan a biológiai órám ketyegni (pár hónap és 34 leszek), és attól félek, h kifutok az időből illetve alapból nem szeretnék 40 felett szülni. Régen sem igen jött össze senkivel komoly kapcsolat, pedig igen sokkal randiztam. Szóval alkudjak meg, és menjek vissza az exhez aki egyébként tárt karokkal fogad? Ő legalább a melót tudná vinni amíg babázgatok? Ez tűnik eddig a legokosabb megoldásnak. Csak így akkor max egy lakótársi viszony lenne közöttünk és lehet kifejezetten boldogtalan lennék ...
2018. jan. 2. 11:54
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

😂

Kúróduó!!!

Hát, ez nagyon nagy!

2018. jan. 3. 13:14
 32/42 anonim ***** válasza:
68%

Kedves Kérdező, tényleg nem érdemli meg a kisgyereked, hogy egész nap dolgozz mellette, és anyai szeretet nélkül éljen. Kérlek, ezt komolyan gondold át.

A gyerek egy teljesen más dolog, mint otthon hagyni két háziállatot, akiket külön is sajnálok, ha ennyit nem vagy velük... A gyerekszüléstől te megszűnsz létezni, a te igényeid háttérbe szorulnak, szitter ide vagy oda. A nyaralások már nem a te pihenésedről szólnak, és formásabb sem leszel...

Kérlek, próbáld ki, milyen kisgyerekekkel lenni, kórházban kisegíteni, bölcsiben kisegíteni. Nincs rá időd? Pedig sokkal több időt fog elvenni a gyerek is az életedből. Be akarsz fejezni egy munkát? Meglátjuk.

Azzal pedig ne álltasd magad, hogy van egy férfi, aki majd eldeformálódott testtel, kialvatlanul, zombisan is halál szerelmes lesz beléd, mert ez is változhat.

Mondok egy edzéstervet a baba és a párod mellé: Aludj két órákat éjjel és utána légy ébren másfelet, majd nappal főzz a párodra rendesen, takaríts, és lásd el a baba mellett a háztartást. Ez az való igazság az anyaságról, mások is megmondhatják. Természetesen te döntesz, de az az incifinci, pajkos csajszi aki vagy, ellebben, mint a lila köd, és sem incifinci hajlamod nem lesz, sem a pajkossághoz erőd.

2018. jan. 3. 13:33
 33/42 A kérdező kommentje:

nem értem mit vagytok így felháborodva amikor nem azt írtam, h a postástól akarok gyereket...az ex pedig nem olyan ex akit tíz éve nem láttam, pár hónapja szakítottam vele, itt lakik kb 20 háznyi távolságra, tehát alapból nehezen tudom kikerülni az életben, ezenkívül mint írtam közösen végezzük a saját vállalkozást.

Ha lenne gyerekem, a páromra hárulna az online munkavégzés nagy része. Itthon dolgozom egész nap a négy fal között, ahol mondjuk a gyermekemet is nevelném.

Na de hagyjuk mert úgy látom itt mindenkinek tökéletes élete van a tökéletes szerelmi életével együtt. Nem is értem, hogy miért nem kezditek el üldözni azt a rengeteg elváltat illetve egyedülálló nőt akit felcsináltak aztán jól otthagyták a búsban.

2018. jan. 3. 22:15
 34/42 A kérdező kommentje:
ismerősök alatt a volt osztálytársakat értettem, akiket ugyebár nem én válogattam meg...és érdekes, hogy mindannyian normális életet élnek, ...nem értem, mindenki szülhet itt a földön csak én nem? Mert jaj de rossz vagyok hogy megállás nélkül robotolok, h a jövőt anyagilag bebiztosítsam?
2018. jan. 3. 22:27
 35/42 anonim ***** válasza:

Nagyon megkeseredett vagy. De így 3 életet csesznél el: a tiédet mert összekötnéd valakivel akit nem akartál hisz kiraktad. Az exét mert azt a reményt keltenéd benne hogy együtt maradtok. A gyerekét, mert egyszer tuti biztos, hogy szétmentek és neki az fájni fog. Oké, más is elválhat, de így nekiindulni?! Hogy eleve szándékosan okozol neki ilyet?

33 évesen temeted magad mint egy bevarrt lukú vénkisasszony.....miből gondolod hogy nem lesz már senkid? Az ex meg hadd találjon olyat aki szereti és nem csak spermaként (mondjuk ki: 2 lábon járó faxént) tekint rá!

2018. jan. 3. 22:34
 36/42 A kérdező kommentje:
[link] ahogy elnézem nem csak engem foglalkoztatott ez a kérdés, jöhettek mások kérdése alá is fröcsögni.
2018. jan. 3. 22:48
 37/42 anonim ***** válasza:
Akkor mi a francnak tetted fel a kérdést? Eleve a google-al kezdhetted volna kedvesem és akkor nem kaptál volna idegrohamot hogy nem ért veled 4-esen kívül senki egyet ebben a baromságban.
2018. jan. 3. 23:13
 38/42 anonim ***** válasza:

De ha egyik észerv sem érdekel, mert 33 évesen annyi eszed van, mint egy 17 évesnek, és csak a magad hülyeségeit szajkózod mint egy selejtes papagáj ("úgyis elválik mindenki!!!", "úgysincs szerelem!!!!", "más is csinálja ezt") addig nincs miről beszélni.

Menj és csináltasd fel magad az ex-szel. Ha nem sikerül rögtön mit csinálsz? Akár egy éven át minden peteéréskor átmész hozzá egy dugira? Gratulálok. 33 évesen itt tartani..szégyen.

Tudom, tudom, más is csinálja én meg úgyis el fogok válni.

2018. jan. 3. 23:17
 39/42 anonim ***** válasza:

Te írtad, hogy nem mindig vágysz a gyerekre.

"...Van amikor teljesen alább hagy..."

Ha már megfogant (feltételezzük nem vezeted el) akkor már nincs visszaút.

"...és lehet kifejezetten boldogtalan lennék ..." Ha te boldogtalan vagy a gyereked se lesz boldog.

"Szóval alkudjak meg..." Ha boldog párkapcsolatban élnél sem jó a megalkuvás. Semmiben, nem csak a gyerek témában.

Várj még egy évet. Lehet beköszön a szerelem. Ha nem és még mindig így gondoljátok az exeddel akkor csináljátok.

De a ti döntésetek.

2018. jan. 3. 23:19
 40/42 anonim ***** válasza:

Ha nincs ló ,jó a szamár is!!!Tipikus elve.

De kérdező te tetted fel a kérdést a többiek is elmondták a véleményüket.De csak a magad igazát hajtod.Nem érdekel más véleménye.Akkor?

Egy pillanatnyi fellángolás ez nálad.Egy gyereket nem így vállalunk.

Honnan veszed egyáltalán,hogy nem találsz magadnak egy normális párt akit szeretsz ő viszont szeret.

Az,hogy sok házasság,párkapcsolat tönkre megy oké de ez sem feltétlen igaz.De nem így kezdik a közös jövőt ahogy te akarod.

Elvált szülők gyereke vagyok és nagyon nem jó volt pedig már nem vagyok gyerek sőt idősebb nálad.Soha a büdös életbe nem lesz apám.Nem tartom annak.Sokáig haragudtam rá.

Ebből azt akartam kihozni ha az exed meggondolja magát és azt mondja ááááá nekem ez így nem jó és lelép .Vagy többet akar tőled mint alkalmi kapcsolat??

Amiket leírsz látszik se kapcsolatra se gyerekre nem vagy kész.Tuti a rossz tapasztalat is benned van de túl kell ezen lépni.

Nem nem támogatom semmibe a kérdezőt mert nem hiszem,hogy ennek jó vége lesz.

Gondolkodni kellene aztán tenni valamit.

2018. jan. 4. 09:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!