Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? 33 éves nő vagyok, eddig nem vágytam gyereke. Az utóbbi pár hónapban azonban megjelent az érzés. Többi lent

Figyelt kérdés
Szóval pár hónapja elkezdtem gyerekre vágyni változó intenzitással. Van amikor teljesen alább hagy és van amikor iszonyúan felerősödik. A helyzet az, h csak egy ex barátom van, akivel a kapcsolatot tartom munka miatt, neki sem jött össze még senki. Én rengeteget dolgozom és egyszerűen nincs időm ismerkedni és őszintén szólva nem is akarok. Nem izgat a dolog mondhatni egyáltalán, (vhogy nem vagyok kiváncsi egy férfira sem) gyerekre viszont néha tényleg őrülten vágyom. Ha tovább várok elkezd lassan a biológiai órám ketyegni (pár hónap és 34 leszek), és attól félek, h kifutok az időből illetve alapból nem szeretnék 40 felett szülni. Régen sem igen jött össze senkivel komoly kapcsolat, pedig igen sokkal randiztam. Szóval alkudjak meg, és menjek vissza az exhez aki egyébként tárt karokkal fogad? Ő legalább a melót tudná vinni amíg babázgatok? Ez tűnik eddig a legokosabb megoldásnak. Csak így akkor max egy lakótársi viszony lenne közöttünk és lehet kifejezetten boldogtalan lennék ...
2018. jan. 2. 11:54
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
64%

Ordít a soraidból, hogy nem azért akarsz gyereket, hogy valakinek szeretetet adhass, valakiről gondoskodhass, valakire odaszánhasd magad, hanem azért, mert NEKED kell a gügyögő-tipegő, cuki apróság - akivel egyébként számtalan kellemetlen feladat is adódik és tökéletesen átszabná eddigi életedet.

Nem való neked gyerek. Csak boldogtalanná tennéd és nagyon hamar eleged lenne belőle az egyébként természetes, gyerekkel együtt járó kellemetlenségek, pluszfeladatok miatt.

2018. jan. 2. 13:02
 12/42 anonim ***** válasza:
0%
Lehet h mar le is járt a biológiai órád. Van akinek korán tortenik de kicsi az esély rá.
2018. jan. 2. 13:24
 13/42 anonim ***** válasza:
A 8-as választ olvasd el, első bekezdést. Úgy akarsz élni egy életen át?
2018. jan. 2. 13:54
 14/42 anonim ***** válasza:
100%

Ez most komoly??

Îgy akarsz gyeteket vàllalni, hogy jó, hát most kitalàtam,aztán keresek gyors egy donort, aki felhuppant, azt majd lesz valami??

A legrosszabb, hogy csak azért van az ex, mint apajelölt a kèpben (ès ezzel nálad is a vágy felèledt, mert fogy az időd), mert az ex tárt karokkal vár... Hát ez fúúúj...

Tudod, hányan vállalnak szerelemből, egyetèrtèsben gyereket ès mèg így is fèlresiklik, mert a gyerek mindent felülír! Olyan megoldandó problèmák elè állít, amihez nem haveri viszony kell, hanem szövetsèg!

2018. jan. 2. 14:02
 15/42 anonim ***** válasza:

Most nem azért, de nem az a felelős szülői gondolkodás, hogy a gyereknek egy teljes boldog szereteten alapuló családot adsz? Mert a gyereknek az a legjobb ha van apukája és anyukája akik nagyon szeretik őt és egymást is.

Szerintem is kutyát vegyél inkább.

2018. jan. 2. 14:12
 16/42 A kérdező kommentje:
van kutyám, macskám is, köszönöm ezt a fantasztikus tanácsot. Vállaljon akkor gyereket az aki el sem tudja tartani. Amúgy is azok vállalnak dögivel mert rájuk mosolygott a szerelem. Egy olyan gyereknek biztosan boldogabb lesz az élete!
2018. jan. 2. 15:45
 17/42 anonim ***** válasza:
24%

4-es vagyok.

Én továbbra is támogatlak.

2018. jan. 2. 16:58
 18/42 anonim ***** válasza:
20%
Ne törődj az idióta válaszokkal, ha szülni akarsz, szüljél. Az itteni nagy szerelmes megmondóembereknek meg lehet, hogy tönkremegy a tökéletes, házasságuk még a szülés előtt.
2018. jan. 2. 17:31
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

18, gratula. Mivel úgyis tuti minden normális kapcsolatban, ne adj' Isten házasságban élő embernek tönkremegy a kapcsolata, ezért az tökre jó megoldás hogy a 30+ szingli leköti egy szerencsétlen lúzer életét mert szülni akar. Cserébe a pasi -igazi kapcsolat híján- néha megkúrogathatja kicsit fizetségül ha már normalis kapcsolata nem lehet.

Te, a 4-es, és a kérdező is totál furák vagytok...

2018. jan. 2. 18:29
 20/42 anonim ***** válasza:
24%
19, úgyis szétmennek, lesz egy gyerekük, örülnek neki, szeretik, pénzük van, és valószínűleg nekik máshogy nem jönne össze, mert nem igazán lett megfelelő időben párkapcsolatuk, akkor meg minek itt erkölcscsőszködni? Nyilván az az optimális, hogy apa, anya szeretik egymást, de ez nem mindig jön össze
2018. jan. 2. 18:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!