Ti mit tennétek a helyemben? 33 éves nő vagyok, eddig nem vágytam gyereke. Az utóbbi pár hónapban azonban megjelent az érzés. Többi lent
Ordít a soraidból, hogy nem azért akarsz gyereket, hogy valakinek szeretetet adhass, valakiről gondoskodhass, valakire odaszánhasd magad, hanem azért, mert NEKED kell a gügyögő-tipegő, cuki apróság - akivel egyébként számtalan kellemetlen feladat is adódik és tökéletesen átszabná eddigi életedet.
Nem való neked gyerek. Csak boldogtalanná tennéd és nagyon hamar eleged lenne belőle az egyébként természetes, gyerekkel együtt járó kellemetlenségek, pluszfeladatok miatt.
Ez most komoly??
Îgy akarsz gyeteket vàllalni, hogy jó, hát most kitalàtam,aztán keresek gyors egy donort, aki felhuppant, azt majd lesz valami??
A legrosszabb, hogy csak azért van az ex, mint apajelölt a kèpben (ès ezzel nálad is a vágy felèledt, mert fogy az időd), mert az ex tárt karokkal vár... Hát ez fúúúj...
Tudod, hányan vállalnak szerelemből, egyetèrtèsben gyereket ès mèg így is fèlresiklik, mert a gyerek mindent felülír! Olyan megoldandó problèmák elè állít, amihez nem haveri viszony kell, hanem szövetsèg!
Most nem azért, de nem az a felelős szülői gondolkodás, hogy a gyereknek egy teljes boldog szereteten alapuló családot adsz? Mert a gyereknek az a legjobb ha van apukája és anyukája akik nagyon szeretik őt és egymást is.
Szerintem is kutyát vegyél inkább.
4-es vagyok.
Én továbbra is támogatlak.
18, gratula. Mivel úgyis tuti minden normális kapcsolatban, ne adj' Isten házasságban élő embernek tönkremegy a kapcsolata, ezért az tökre jó megoldás hogy a 30+ szingli leköti egy szerencsétlen lúzer életét mert szülni akar. Cserébe a pasi -igazi kapcsolat híján- néha megkúrogathatja kicsit fizetségül ha már normalis kapcsolata nem lehet.
Te, a 4-es, és a kérdező is totál furák vagytok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!