Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Férfiként hogyan lehetnék...

Férfiként hogyan lehetnék donor? Hogy találhatnék olyan nőt, aki ilyen módon szeretne gyereket?

Figyelt kérdés

Tizenévesen tudtam meg, hogy van egy féltestvérem, és nagyon örültem neki, azóta is jóban vagyunk.

Sokat gondolok erre, hogy én is örülnék neki, ha majd a gyerekemnek lenne egy féltestvére, akivel ha úgy adódik jóban lennének, összetartanának, lenne köztük vérkötelék.

Azt tudom, hogy a spermabankban név nélkül zajlik minden, és ha ki is lehetne deríteni, ki az anya, jó eséllyel nem olyan lenne a helyzet, hogy örülne, ha felkeresném (mert mondjuk férje van, akitől nem lehetett gyereke).

Másképp hogyan lehetnék donor? Van valami oldal vagy intézmény, ahol ilyesmire lehet jelentkezni?

34/F

tegnapelőtt 18:39
1 2
 11/18 babyboom567 ***** válasza:
88%

Tehát van egy nő, akit szeretsz(elvileg),aki téged is szeret(elvileg),és vele tervezed leélni az életed(elvileg).De már most a kapcsolat elején azt tervezed hogy másnak IS csinálsz gyereket.És ezt te tudatosan tervezed,mert majd milyen jó lesz a gyerekeidnek nagy korukba.

Elárulom,lóf@..szt lesz jó.

Az hogy neked jó a kapcsolatod a féltestvéreddel, az egy oltári szerencse, de amire te készülsz, az egy hatalmas gyökérség és tragédia lesz minden résztvevőnek.

Jah,és a csajodat ne azért hagyd el,mert nem akar(még) gyereket, hanem mert jobbat érdemel egy ilyen beteg elmétől.A család a gyerekvállalás a bizalomról összetartozásról kell szóljon, nem arról, hogy te másnak is akarsz gyereket csinálni.

tegnapelőtt 19:10
 12/18 A kérdező kommentje:

Tud róla, nem a háta mögött csinálnám. Nincs is vele semmi baja, mert nem fekszem le a nővel, ez nem a szexről szól.

Kaphatnék a kérdésemre is választ?

tegnapelőtt 19:13
 13/18 anonim ***** válasza:
91%
Ha a spermabank nem jó, akkor milyen választ vártál? Írj rám privátban, belémverheted, aztán visszamehetsz a barátnődhöz hátha meggondolja magát, aztán 10 év múlva talán mind bff-ek leszünk? :D Én meg nevelem majd egyedül a kölyködet, vagy a férjemmel, akitől nem lehet gyerekem, de inkább titokban megdugatom magam a gyakorikérdéseken, minthogy elmenjünk egy orvosilag jóváhagyott, hivatalos helyre.
tegnapelőtt 19:16
 14/18 babyboom567 ***** válasza:
31%
Te tisztában vagy mivel jár egy gyerek felnevelése/gondozása?Hogy mekkora anyagi és fizikai,érzelmi vonzata van ennek?
tegnapelőtt 19:23
 15/18 anonim ***** válasza:
36%

Egy ismerősömnek így lett gyereke. Az anyuka leszbikus, nem történt aktus, csak "felküldte" a cuccot valami fecskendővel. Nem tudom, hol találtak egymásra, azt hiszem, fbon.

De ott ő csak mutatóba apuka, a nő elvitte magával haza a családjához, papíron nem apja, csak néha meglátogatta.

tegnapelőtt 19:29
 16/18 anonim ***** válasza:
37%
Félreértettétek, nem félre akar kefélni és másik csajtól gyereket, hanem félre akar kefélni, következmények nélkül: ne kelljen gyerektartást fizetni meg gyereket nevelni, csak dugni
tegnapelőtt 19:32
 17/18 A kérdező kommentje:
15-nek köszönöm az egyetlen értelmes választ. Én is erre gondoltam.
tegnapelőtt 19:38
 18/18 anonim ***** válasza:
Elkéstél. Nekem is így lett. De nem akarok neki féltestvért. Még egészet se😂
tegnap 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!