Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lennél donor? Családvállalás...

Lennél donor? Családvállalás nélkül?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van itt olyan férfi, aki lenne önkéntes donor? Közösülés nélkül, házi fecskendős módszerrel történne a megtermékenyítés.

Azt hogy a gyerek életében, hogyan kíván részt venni az megbeszélés kérdése. Ez igazábol olyan férfiaknak lehetőség, akik családot nem akarnak, de még is van utóduk akivel tölthetnek időt ha még is vágyat éreznek rá.

Van esetleg akinek van már ilyen módon gyereke?

2020. okt. 14. 07:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%

A gyereket meg majd utólag megkérdezi a pszichologusneni, hogy hogy viseli, hogy ilyen hülye szülők jutottak neki.

Bocs, de ez túl van a tolerálhatón, szívén szerint jelenteném a kérdést.

2020. okt. 14. 07:08
 2/13 anonim ***** válasza:
95%

Volt már a kérdés.

Férfiként egyszerűen ezt undorítónak tartom.

2020. okt. 14. 07:18
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet,hogy ugyan az a kérdező "házi donor"kérdésnél?

Meddőségi intézetet választanám.

Volt donoros inszem de meddőségi kezelés.Nem ilyen.

2020. okt. 14. 07:27
 4/13 anonim ***** válasza:
95%

-anyu én hogy lettem?

-hát kislányom, először megkérdeztem többször is a gyakorikerdesek.hu-n, hogy lennének-e a férfiak házi donorok. Ezután egy hajléktalan koszos söpredéket felhívtunk a lakásba. Az beleverte egy pohárba, felszívtuk fecskendővel és belémlőttük. Adtunk neki egy ezrest borra, és nem láttuk többet. Ha találkoznál vele a blahán, ződ ballonkabátban, az apád.

2020. okt. 14. 07:55
 5/13 kombika ***** válasza:
31%

Jó buta válaszokat kaptál..

Nincs semmi rossz dolog abban ha egy férfi a "donor".

Barátaim két meleg lány, nekik csak így lehetett babájuk, hogy egy férfi donor megtermékenyítette az egyiküket. DE ezt hivatalosan nem tehették meg, "bérapaság" jogilag Magyarországon tilos. Egy barátjukat kérték meg rá, hivatalosan pedig "ismeretlen apuk" lett lekönyvelve, mikor a baba megszületett.

2020. okt. 14. 08:58
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező tök jó, hogy új nicknéven válaszoltál magadnak, de ez így nagyon feltűnő :D
2020. okt. 14. 09:00
 7/13 kombika ***** válasza:
26%

Ha ezzel segíthetek valakinek én biztosan lennék donor.

Az országban azért nem engedik jogilag, mert nagyon sok erkölcsi kérdést vet fel mind a két oldalon.

Mivan, ha egyszercsak a "donor apa"mégiscsak ragaszkodni akar a "gyermekéhez", de az anyának már időközben van saját párja, és a gyereket úgy nevelték fel, hogy a nő párjáról hiszi a gyerek, hogy az apja?

Vagy mi van ha a donor férfi csak donor, de az anyuka 2-3 év múlva mégis úgy dönt, hogy akar egy kis pénzt beszedni, és bírosági eljárást indít a férfi ellen, hogy az fizessen gyerektartást?

2020. okt. 14. 09:14
 8/13 Noren1989 ***** válasza:
24%

Gondolkoztam màr rajta, de a hivatalos megoldàs nehézkes kissé.

Ettől függetlenül nyitott lennék a megfejtésre, kötelezettségek nélkül.

2020. okt. 14. 09:14
 9/13 anonim ***** válasza:
81%

"Ez igazábol olyan férfiaknak lehetőség, akik családot nem akarnak, de még is van utóduk akivel tölthetnek időt ha még is vágyat éreznek rá."

Ha egy férfi gyereket csinál (mindegy milyen módon), akkor az gondoskodjon is róla!

Ez hogy nem akar családot, de azért néha had foglalkozzon valakivel, ha éppen akkor kedve tartja, undorító.

A gyerek nem egy játék, amit csak úgy le lehet tenni, ha meguntam.

2020. okt. 14. 09:18
 10/13 anonim ***** válasza:
2020. okt. 14. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!