Lennél donor? Családvállalás nélkül?
Sziasztok!
Van itt olyan férfi, aki lenne önkéntes donor? Közösülés nélkül, házi fecskendős módszerrel történne a megtermékenyítés.
Azt hogy a gyerek életében, hogyan kíván részt venni az megbeszélés kérdése. Ez igazábol olyan férfiaknak lehetőség, akik családot nem akarnak, de még is van utóduk akivel tölthetnek időt ha még is vágyat éreznek rá.
Van esetleg akinek van már ilyen módon gyereke?
Akkor most lehet engem is hajléktalan söpredéknek, hülyének, stb, mindenek elmondani, de leírom mert itt azért bizonyos dolgokban sokan rosszúl gondolják! Meg is értem pont az olyan gyökerek miatt mint akit a 10-es belinkelt.
Megkeresett egy házaspár, hogy legyek a donorjuk, elmondták hogy nagyon rossz a férfi eredménye, jó pár inszem, utánna sok lombik, és több milliónál tartanak ( ez 2018-ban volt mielőtt jönne valaki az ingyenességel ). Először megbeszéltünk egy szimpátia találkozót, miután minden rendben ment, ott akkor felhívtak egy rendelőt és kértek időpontot vérvételre nemi betegségre, illetve spermatogram vizsgálatra. Szerencsére egy napra adták, a felesége és én mentünk be az időpontra, a mintát az mintavételi pohárba alufóliába csomagolva vittem, a nő a férje és saját papírjait adta oda, mindent a feleség intézet akkor itt, meg a mintát is oda adta, majd szóltak kis idővel hogy menjünk be, ott az mondta a doktornő minden rendben van ( normozoospermia ) majd utánna vérvétel. X idő múlva szóltak hogy a vérvétel is rendben van.
Megint eltelt egy kis idő majd megadtak 3 napot hogy mikor és hova kell mennem. Meg volt a találkozó, fecskedős volt nem szexeltem!!!!!! és kb 5-6 hét múlva szóltak, hogy most jönnek a dokitól és terhes a párja. Azóta csak egyszer jelentkeztek miután megszületett a baba.
Igaz akkor megkérdezték, ha esetlegesen úgy döntenek, hogy kistestvért szeretnének segítenék megint. Szóval nem mindenki puncivadász, és söpredék, legalábbis nem tartom magam egyiknek sem. Most lehet osztani a fejemet ha valakinek jólesik, de én sem tudom, hogy ők kik, ők sem tudják hogy én kivagyok viszont ami fontos volt hogy egészséges vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!