Donorsperma-inszemináció-Cryos, mit kell róla tudni? Tapasztalatok?
Sziasztok!
Akiknek van tapasztalata elsősorban a donorspermával, másodsorban az inszeminációval kapcsolatban, vagy ha tapasztalat nincs is,de tudtok valamit a fentebb említett dolgokkal kapcsolatban, kérlek válaszolnátok pár kérdésre?
-Van alsó korhatár? (pl.ha 24 évesen szeretném, engedélyezik e)
-Egyedülálló nő is vállalhat donorbabát,vagy mindenképp párkapcsolat kell hozzá?
-A dán Cryos spermabankról tudtok valamit?(Én ezt az egy spermabankot találtam, ahol a donort ki tudod választani, van róla gyerekkori kép, részletes leírás, egy kézzel írt levél és hangfelvétel, ez a legszimpatikusabb spermabank,ehez hozzá tenném,hogy nekem nem feltétel,hogy magyar legyen a donor)
-Kinél kell elkezdenem intézkedni? (pl. a nőgyógyászomnál kell kezdenem,vagy a meddőségi klinilán?)
-Milyen vizsgálatok vannak?
-Mennyi idő telik el az első vizsgálattól az inszeminációig?
-Fájdalmasak a vizsgálatok és maga az inszem?
-Akiknek donorbabájuk van,nem bántátok meg,hogy nem olyantól van akit ismertek?
-Elmondanátok/elmondtátok később a gyereknek,hogy donor apától van? Ha igen hogyan?
A kérdések megválaszolásán kívül bármit írhattok ezzel kapcsolatban, ami szerintetek fontos lenne. Minden érdekelne.
Előre is köszönöm!
Nem hozathatsz be spermát külföldről. Csak hazai donort lehet használni és 35 éves kor felett lehet itthon egyedülállónak.
Külföldön van ahol lehet, oda utazhatsz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!