Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csináltatott már valaki...

Csináltatott már valaki inszemet sima kórházban? Mik a tapasztalatok? Miben különbözik a Kaálitól?

Figyelt kérdés
Én az elsőt a Kaáliban csináltattam, de a doki azt mondta, hogy csak fizetősen tudná csinálni , ami nem lenne baj, de most vesztettem el a munkámat és így minden pénz számít, és ő is azt javasolta 2-t csináltassak itt a kórházban aztán, ha nem jön össze, mehet az IFV.

2011. dec. 6. 07:22
 1/2 anonim ***** válasza:

5-öt csináltak, sajnos egy sem sikerült : (

Aztán IVF és itt fekszik mellettem a kislányom : )

Szorítok neked, ne add fel, biztos sikerül!

2011. dec. 6. 07:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!Gratula nektek. Én a technikai oldalára lennék kíváncsi, mert a Kaáliban olyan flottul és viszonylag minden kellemetlenség nélkül lezajlott. Sajnos már csináltattam egy-két dolgot a kórházban és mindig megtörve és csalódottan igyekeztem haza, mert ami ott megy és az ember soha nem tudja mi jön előre, mármint azt hiszi, hogy már nem tudják meglepni a felkészületlenségükkel, hiányosságaikkal, és az emberi bánásmódjukkal. Egyszer a szülő szobában kellett feküdnöm egész délelőtt, úgy hogy mellettem szültek miközben én vetélés műszeres befejezésére vártam, úgy hogy nem én akartam elvetetni a babát, hanem magától ment el. És ez csak egy a sok közül, de hát a pénztelenség nagy úr.
2011. dec. 8. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!