Lehet valami baja a gyereknek?
Nagyon szégyellem magam és dühös is vagyok!
Gyermekem 3éves.Mi az apukával nem dohányzunk,persze van a családban aki igen,de mindig figyeltünk és figyelünk is,hogy ne legyen ott a kicsi.Ma elmentünk a mamához és a másik unoka(tinédzser lány,ott laknak) kint hagyta az asztalán az elfbárt(bocsi ha nem így írják).Hibáztam mert nem mentem be utánna rögtön és mikor megláttam,hogy a kezébe van irtóra megijedtem!Kérdeztem tőle,hogy a szájához-e vette azt mondja nem,de bennem nagyon nagy félelem,hogy mi van ha a kíváncsiság hajtotta és mivel látta hogyan megijedtem inkább azt mondta amit hallani szeretnék! Természetesen nem a tinit hibáztatom,hisz az a Ő szobája,magamra vagyok nagyon mérges 😔
Szerinted ha megszivta volna akkor nem kohogott volna?
Ugyan már...
ha rendes cigiből is vagy ebből is egy szállat (elfnél adagot, vagy nemtom ott mi a mértékegység) elszívott volna se nagyon lenne semmi. Kitisztul a tüdeje és ennyi.
Han naponta hosszú ideig szívná be, na az már más tészta lenne
Hát figyelj, szerintem tuti nem szívott bele. Ha csak abból indulok ki, hogy én, aki nem dohányzik, egyszer beleszívtam a férjem cigijébe kíváncsiságból és felnőtt léttemre úgy megköhögtetett, hogy csak na, akkor gondolom egy 3 éves gyerek is elkezdett volna köhögni, azt meg tuti észrevetted volna.
Na meg ha bele is szívott (amit tényleg kétlek), akkor se lenne tőle semmi baja. Sajnos rosszabb helyeken rengeteg a passzív dohányos (szülők bent dohányoznak és így a gyerek is beszívja a füstöt) gyerek,sőt kisbaba is, mégsincs semmi bajuk. (Még) Egy slukktól nem lenne baja a 3 évesednek. Persze azért ettől függetlenül ne cigizzen 🤣
Ugye nem gondolod hogy egy szívástól lebetegszik?
Komolyan ilyenen aggódni??? Mindentől védeni fogod? Egy életképtelen embert nevelsz, bocsi. Kés vagy olló volt már a kezében? Szívinfarktust kaptál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!