Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehet valami baja a gyereknek?

Lehet valami baja a gyereknek?

Figyelt kérdés

Nagyon szégyellem magam és dühös is vagyok!

Gyermekem 3éves.Mi az apukával nem dohányzunk,persze van a családban aki igen,de mindig figyeltünk és figyelünk is,hogy ne legyen ott a kicsi.Ma elmentünk a mamához és a másik unoka(tinédzser lány,ott laknak) kint hagyta az asztalán az elfbárt(bocsi ha nem így írják).Hibáztam mert nem mentem be utánna rögtön és mikor megláttam,hogy a kezébe van irtóra megijedtem!Kérdeztem tőle,hogy a szájához-e vette azt mondja nem,de bennem nagyon nagy félelem,hogy mi van ha a kíváncsiság hajtotta és mivel látta hogyan megijedtem inkább azt mondta amit hallani szeretnék! Természetesen nem a tinit hibáztatom,hisz az a Ő szobája,magamra vagyok nagyon mérges 😔

ma 13:21
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Hát, erre mit lehet írni, nem vagy normális, hogy ilyeneken pörögsz, ha szivogatta volna akkor se lenne semmi.
ma 13:23
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
Vihar a biliben - teljesen hülyeségeken pörögsz
ma 13:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Bocsi,hogy ezen pörgök,de én nem tudom,hogy az milyen nem értek én azokhoz.persze tudom,hogy a rendes cigi az káros még 20éve kipróbáltam de a többit nem ismerem.
ma 13:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted ha megszivta volna akkor nem kohogott volna?

Ugyan már...

ma 13:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

ha rendes cigiből is vagy ebből is egy szállat (elfnél adagot, vagy nemtom ott mi a mértékegység) elszívott volna se nagyon lenne semmi. Kitisztul a tüdeje és ennyi.

Han naponta hosszú ideig szívná be, na az már más tészta lenne

ma 13:40
 6/7 anonim ***** válasza:
81%

Hát figyelj, szerintem tuti nem szívott bele. Ha csak abból indulok ki, hogy én, aki nem dohányzik, egyszer beleszívtam a férjem cigijébe kíváncsiságból és felnőtt léttemre úgy megköhögtetett, hogy csak na, akkor gondolom egy 3 éves gyerek is elkezdett volna köhögni, azt meg tuti észrevetted volna.

Na meg ha bele is szívott (amit tényleg kétlek), akkor se lenne tőle semmi baja. Sajnos rosszabb helyeken rengeteg a passzív dohányos (szülők bent dohányoznak és így a gyerek is beszívja a füstöt) gyerek,sőt kisbaba is, mégsincs semmi bajuk. (Még) Egy slukktól nem lenne baja a 3 évesednek. Persze azért ettől függetlenül ne cigizzen 🤣

ma 14:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Ugye nem gondolod hogy egy szívástól lebetegszik?

Komolyan ilyenen aggódni??? Mindentől védeni fogod? Egy életképtelen embert nevelsz, bocsi. Kés vagy olló volt már a kezében? Szívinfarktust kaptál?

ma 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!