Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Rossz vagyok amiért nem...

Rossz vagyok amiért nem engedem a 11 éves gyereknek megnézni a Wednesday-t?

Figyelt kérdés
jan. 7. 21:05
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
63%
Igen.
jan. 7. 21:07
 2/34 anonim ***** válasza:
74%

Tulajdonképpen semmit nem érsz el a "nem engedem meg" húzással egy 11 éves gyereknél.

Ja, de. Ellenállást! Meg fogja nézni valahol, hazudozás árán. Kell ez neked?

Megnézhettétek volna együtt is! Az lett volna a legszerencsésebb helyzet.

jan. 7. 21:09
 3/34 A kérdező kommentje:

Én láttam, tudom, hogy ő nem bírná! Még olyanon is kialad, hogy ha egy filmben valaki beteg...

Amikor ment az első évad akkor a barátnői nézték, akkor szerette volna ő is, de mondtam, hogy nem neki való, ő meg betartja az ilyeneket - máshoz meg nem jár

jan. 7. 21:16
 4/34 anonim ***** válasza:
71%
Hát akkor prímán kimaradt valamiből, amiben minden barátnője benne volt. 11 éves, engedd neki,hogy eldöntse ő,hogy bírná-e vagy sem.
jan. 7. 21:37
 5/34 anonim ***** válasza:
66%
Én is azt hittem, hogy a Stranger things nem a kiskamaszaimnak való. Jé, tévedtem, megnézték és imádták.
jan. 7. 21:39
 6/34 anonim ***** válasza:
95%

"tudom, hogy ő nem bírná"

És akkor nem nézi tovább. Komolyan nem értem a problémádat.

jan. 7. 21:41
 7/34 A kérdező kommentje:
#4 egy sima tanulságos film miatt is sír, szorong és alvási problémái vannak, amit órán vetítettek neki, ha már belenézne ilyen szörnyesbe pláne gondjai lennének...
jan. 7. 22:20
 8/34 anonim ***** válasza:
49%
De akkor a saját kárán megtanulta - nem kell túlfélteni. Nézi, amíg bírja, aztán ha nem, kikapcsolja. Esetleg tényleg nézzétek együtt és akkor nem ijesztő. Amúgy nem is ijesztő, nem fogja traumatizálni.
jan. 7. 22:26
 9/34 anonim ***** válasza:
68%
Ha ennyire szorong meg sír egy filmen, nem fordult meg a fejedben, hogy esetleg valami gond van a gyerekkel?
jan. 7. 22:38
 10/34 anonim ***** válasza:
64%
Nem csoda,hogy minden ennyire felzaklatja,ha ennyire helikopter szülő vagy.
jan. 7. 23:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!