Rossz vagyok amiért nem engedem a 11 éves gyereknek megnézni a Wednesday-t?
20 "Attól, hogy valamiben gyerekek vannak, még nem gyerekeknek szól.. milyen alacsony szinten kell lenni ilyesmihez? Főleg a 18as, aki azt hiszi, ha rányomtatnak valamit egy pólóra, akkor a gyerekének érdemes megnéznie és nekivaló."
Szöveg értelmezés! Ez egy kérdés volt, amire válaszoltál is egész tűrhetően. De sehol nem állítottam, hogy én vagy gyerekem megnéznénk ezt a sorozatot. Én egyszer belenéztem és olyan unalmasnak találtam, hogy semmi kedvem mégegyszer belenézni. Ezért kérdeztem, hogy ijesztő-e.
Lányom 11 éves, az AZ-t konkrétan végig röhögte.
Igen, szar vagyok, mert megengedtem neki, hogy velem nézze
hát én előre átpörgettem, aztán összebújva megnéztük csajosprogramban, anyák, lányaik, uncsitesók, ahol a 12 éves megijedt, befúrta magát az oldalamba, vagy akié éppen ott volt, és kivárta amíg visszafordítom a képernyőhöz vágás után XD én is összerezzenek ha bármi szr felugrik a képernyőn figyelmeztetés nélkül, de a bábszínházban is összerezzentem, ez már így marad.
amúgy az a baj, hogy lehet én is azt mondtam volna kicsinek, hogy neki ez még korán van, de ha most az összes idősebb testvér és rokon megnézheti, őt meg kihagyjuk, max. annyit érek el, hogy egyedül nézi meg valahol sunyiban, és akkor nem vagyok ott se én, se más, hogy átölelje és megnyugtassa...
gondolkodj ezen picit.
Ha ilyen nyámnyilának neveled és semmit sem engedsz neki, hogy akár a saját kárán tanuljon, nem csoda hogy aztán ha olyat lát, túlreágálja. Bár már kb mindegy, ezt nagyon elcseszted.
Ráadásul még iskolai gúnyolódásnak is kiteszed, ha nem engedsz neki megnézni x népszerűbb sorozatokat, filmeket, a társai ki fogják röhögni/gúnyolni, hát nem láthatta mert a mamuci nem engedi🤣, a többiek jól elbeszélgetnek róla ő meg kimarad, a mai gyerekek nagyon kiközösítik azt aki ennyire kilóg, hogy még a jobb sorozatokat sem nézheti meg.
Egyébként nincs benne semmi extra, hogy ne láthatná, 10 éves unokahúgom és a barátnői is nézték és imádják.
Vicc kategória amit csinálsz.
Nyugi ha akarja, majd megnézi, de ezzel a "nem engedem"-mel hazugságra tanítod.
Szerinted én nem láttam 13 évesen az Ördögűzőt? Dehogynem. Apám beleőszült volna, ha megtudja, de barátnős ottalvós bulin mit nem nézel meg? :D
Bár, tény, hogy hülyeség volt, mert utána féltem a saját ágyamban aludni 🤣
K.vára nem az ő hatáskörük eldönteni, hogy mit néznek és mit nem! - félelmetesen naiv vagy, kérdező.
A gyereked azt fog megnézni, amit nem szégyell, max nem tudsz majd róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!