Rossz vagyok amiért nem engedem a 11 éves gyereknek megnézni a Wednesday-t?

hát persze kérdező XD
minek kellett gyerek, ha aztán úgyis leszrod mi van vele?

Ne reagálj nekik, olyan tinik és felnőttek, akik egyrészt próbálnak 11 évest felnőttnek beállítani minden téren(ez tuti a pedo válaszoló, aki szerint ha nem hagyod szexelni megoldja a bokorban), a többi meg sérült/elhanyagolt felnőttek. Ha 12 évesen megnézheti, akkor is nagyon nagylelkű voltál, de kell a felvezetés könyvekkel, filmekkel, hogy edződjön! Nem kell mindenkire hallgatni, mert többen vannak.. erre pont nem jó az anonim fórum. Lehet, hogy a körmös Rozi meg az autószerelő Józsi tiktokot nyomkodó, rosszul tanuló, gonoszkodó, sminkelős, borotvált gyereke megnézte, de akarsz te is olyan gyereket nevelni olyan kultúrával?
Az enyém szuperül tanul, remekül sportol, rendben van, visszafogottan csinos és annyira rendes és jó ember. Egy gyereket nem bír csak.. éshát vicces és jó és pont nemrég esett neki véletlen egy fiú, aki fenyegette, hogy megveri, az én lányom meg mondta, hogy nem fél tőle, bátor is. Áttekerve nézte meg ugye, de ő elő lett készítve az elmúlt hat évben. És nem tőle hoztam a példát, hanem másoktól, mert én felismerem a szintjét, mit tud befogadni, sosem kellett semmi “túl sokat” feldolgoznia.
Annyira nem ismerik a szülők a gyerekeiket, hogy már nekem fáj.. nem engedném a gyerekem annak a gyereknek a közelébe, aki nevet filmes gyilkosságon, erőszakon. Nem is lesz, megy nem vallásos, országos legjobbak közt lévő suliba, ahol gondos szülők állnak mögöttük, akik testi és lelki! Egészségükre is figyelnek. El tudta mondani a lányom, hogy már a felvételi előkészítőn érezte, hogy szinte mindenki más. Volt, aki nem, de a többiek.. mind mások, és látszik is rajtuk öltözködés, stílus, ápoltság, visszafogottság terén. Ilyen kicsinek a gyerek megjelenése tükre a szülő értékrendjének, a viselkedése nem feltétlen, de esélyes. Alig várom, hogy átmenjen, és ne a szex, erőszak és durvaságok körül forogjon minden..

#33 no ha fáj, akkor kösd be.
Nem hinném, hogy ettől a filmtől lesz egy gyerek pszichopata, meg a szülő egy sátán, mert megengedi megnézni.

Engem teljesen ledöbbent milyen filmeket néznek a mai gyerekek. 3-4 évesek már horrort, bűnügyi sorozatot stb... és már ciki ha egy 11 éves nem néz meg vmit ami másnak tetszik. Én nem így nőttem fel. A férjem sem. Ilyen dolgok miatt sose bántottak.
Sose ültettek le a tv elé, értelmesebb dolgokkal foglaltak le. Nem is értem mi ez a nagy tv nézős mánia a gyerekekkel.

Nézzétek együtt, így segíthetsz közben neki.
Esetleg a régi Kojak sorozatból is pár részt előtte..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!