Az normalis ha egy adott 11 éves kislány kiválasztott magának egy 20.ezer ft-os haspolot egy testresimulós cicanacival (szettet) gyereknapra ??
Melyik része túlzás?
Az ára? Ha nem te fizeted, nem a te dolgod. Most írhatnám, hogy leggingset 2 ezerért, pólót 1500-ért veszek a gyereknek, de más meg másmennyit szán rá.
Vagy a cicanaci haspóló kombó? 99 %-a gyerekeknek abban vam.
Már én is benne vagyok ebben a divatoruletben,pedig a lányom csak most lesz 10 éves
Megmondtam kerek perec,hogy még pár évig biztos nincsen haspóló.
Cicanaci lehet,vele megfelelő tunikaval,esetleg pólóval.(a cicanacikat szereti,nem azokat a vekonyakat,hanem a normális anyagból amik vannak)
Ma reggel újra beprobalkozott,hogy fel-e veheti a hasaspolot(sogornomtol kapta,pedig világosan megmondtam ne vegye meg neki)természetesen nem engedtem
Az ő korosztályuknak is vannak szép darabok anélkül,hogy úgy nézzenek ki mint a ribizlik.persze nem a mese figurás cuccokra gondolok.
Szóval igen túlzás,egy 11 éves még csak kislány,nem kell parádéznia.
Nincsenek együtt a szülei.
Az apuka vette neki.
En is inkább fagyit vettem volna vagy a másik lehetőség Mekibe vinni.
Igazából a barátnőm kislányáról van szó. En is mondtam neki kicsit túlzás ennyiért meg venni ezt a szettet összetudta volna álitani H&M-bol is mert egy drága kisboltba volt a szett.
A haspólóról annyit h en sem adnék a lányomra egy ilyen cuccot ha lenne gyermekem,de sajnos ezt látják mindenhol ès nekik is kell az anyuka pedig leszarja hogy öltözködik.
Szerintem nincs ezzel gond. Ha ezt kérte gyereknapra, ezt kapja, amennyiben az adott családnál ez egy reális összeg gyereknek ajándékra.
A hasonlóval semmi gond, nyári ruhadarab, ha egyéb ok miatt nem extra kihívó vagy pl nem horogkeresztes vagy szexi a mintája mittudomen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!