Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » DÖRMI! Ha megvan a 15 feltöltö...

DÖRMI! Ha megvan a 15 feltöltött kód a puzzle-ért, nyertél is egyet, kiválasztottad a helyet, hol szeretnéd átvenni, utána mi van?

Figyelt kérdés
A kódokkal el kell a választott helyre menni és odaadni?Vagy kell még hozzá valami?Küldenek hozzá valami átvételi papírt,vagy semmi más nem kell?
2013. aug. 12. 15:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szia!Amikor feltöltötted és kiválasztottad hol akarod átvenni utána írta ki,hogy majd küldenek egy e-mailt amikor már megérkezett arra a helyre amit kiválasztottál.És ha megérkezik a mail akkor oda elviszed a 15 kódot és leadod.Mi is ma töltöttük fel a kódokat!Szép napot!
2013. aug. 12. 15:50
 2/13 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a segítséged!Igen,láttam,hogy valamit kiírt,de pont a gyerekre pillantottam közbe és nem tudtam elolvasni!

Neked is szép napot!

2013. aug. 12. 16:52
 3/13 anonim ***** válasza:
Én 5-én töltöttem fel, de még nem jött email. :-(
2013. aug. 12. 16:57
 4/13 anonim ***** válasza:
Első vagyok!Az nem semmi,hogy még nem kaptál róla 5-e óta mailt.Remélem nem hónapokat kell várni rá!:)
2013. aug. 12. 17:37
 5/13 anonim ***** válasza:

Én csütörtökön töltöttem fel a kódokat, ma reggel már át is vettem. :) Meglepődtem, milyen gyorsak.

A csomagoláson egyébként rajta van, hogy átadás előtt el kell kérni a kódokat tartalmazó csomagolásokat, de tőlem nem kérte az pickpack pontos csajszi, szerintem észre sem vette a feliratot.

Egyébként nekünk csalódás a játék, talán már kinőtték ezt a fajta játékot a lányaim (óvodások), de remélem nektek és a gyerkőcöknek tetszeni fog.

2013. aug. 12. 19:54
 6/13 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Ma jött az email, 20-áig mehetünk érte.
2013. aug. 13. 13:20
 7/13 A kérdező kommentje:
3-mas!És mégis mi állt az e-mailbe?Mit írnak pontosan?
2013. aug. 13. 14:48
 8/13 anonim ***** válasza:
Én péntek este töltöttem fel a kódokat, ki is választottam az átvételi helyszínt, de e-mailt még nem kaptam. Az szabályzat szerint 5 munkanapon belül kell e-mailt küldeniük, és összesen 10 munkanapod van arra, hogy átvedd.
2013. aug. 13. 21:20
 9/13 anonim ***** válasza:
Annyit írtak, hogy az általam kiválasztott pickpakck ponta megérkezett az xy vonalkódú csomagom, amit 20-áig vehetek át.
2013. aug. 14. 18:11
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!Hát várom én is a mailt akkor... :-)
2013. aug. 14. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!