Vegul lehet terhesseg alatt hajatfesteni vagy sem? Eleg alaposan utana olvastam de a velemenyek elteroek. Valakinek tapasztalata?
A fodrászom a szülése napján délelőtt is festett, van két szép fia.
Én ugyanúgy jártam terhesen is fodrászhoz, a gyerekem erős, egészséges, okos (tényleg), 16 éves, bárányhimlő miatt hiányzott utoljára a suliból negyedikben. (nálunk a nátha láz nélkül nem betegség, szóval azzal nem marad itthon). nincs allergiája, satöbbi. Szóval úgy tűnik, nem ártott meg neki.
Nyilván van olyan, aki viszont biztos benne, hogy a hajfestéstől lett csámpás, púpos, allergiás a gyerkőc.
A mai festékeket már nem lehet egy lapon említeni a 10-20 évvel ezelőttiekkel...
Én az első három hónapban szüneteltettem a festést, utána festettem ugyanúgy, mint korábban (világ életemben magamnak festettem).
Semmi negatív hatást nem tapasztaltam, a fiam is makk egészséges (majdnem hat éves, sosem volt semmi baja).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!