Kasszandra gyerekmodell ügynökségről kinek mi a tapasztalata? Nem átverés?
Szia!
Mivel, fotós is voltam míg kismami nem lettem, s előtte 1 évvel még fotózásokra is jártam, és még az előtt a páromnak volt modelllügynöksége, így mondok egy jó tanácsot:
- ha tényleg érdekesnek/szépnek találják, akkor lehetőségetmlátnak benne, így nem kérnek pénzt(regisztrációs díj szépen fogalmazva).
-már jó kismportfólót készítenek 30.000ft-ból.
Összességében: hidd el, átverés. Tapasztaltam a bőrömön (tárcámon) . Ha munka van, ott fizetnek, és aznügynökségnek is.
Nehogy neked kelljen fizetni!!!!
Inkább nevezd be, baba szépségversenyre vagy gyermek versenyre.
Ott több lehetőséget kaphat.
24hkm
Az én fiamat is kiválasztották!
Annyiban talán nem átverés,hogy nem minden gyereket választanak ki, mert a barátnőm is beküldte a fia fotóját és őket nem hívták!
De egyébként ez lehúzós,hogy csináltass fotókat, aztán majd lesz valami!
A férjem mondta,hogy kár,hogy utólag nem próbálkoztunk be, hogy a gyereknek már van portfóliója és tudnánk is vinni! Kíváncsi vagyok arra mit mondtak volna!
Köszi a válaszokat!
Nem tudom!:( Nekem az is nagyon fura hogy alig 2nap alatt válaszoltak,pedig azt írták 8-10nap az elbírálás legyünk türelemmel!
Minden nagyképűség nélkül mondom,hogy 1000x mondták már idegenek is hogy gyönyörű a lányom,és miért nem nevezem valami szépségversenyre.
Lesz ami lesz alapon elküldtem a jelentkezést,de nem is nagyon gondoltam komolyan!:) Nagyon meglepett mikor hívtak. A gondom ezzel az hogy fizetni kell,és most pont nem úgy állunk anyagilag,főleg még ha le is húznak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!