Valaki vett már ilyet "árnyékoló", hogy ne süssön a baba szemébe a nap utazás közben. Megéri rendelni ilyet? Szeretnék valami jó minőségűt venni, de nem tudom, hogy ez nem-e átverés?
2012. jún. 18. 15:57
1/10 anonim válasza:
Igen, nekünk van, bár én féláron jutottam hozzá. De szerintem nagyon megéri teljes áron is, mert tényleg leárnyékolja a teljes ablakot. Ebben a hőségben szuper.
2/10 anonim válasza:
Nem tudom... Mi inkább lefóliáztattuk a kocsit. Hátsó szélvédőre és a hátsó ablakokra a legsötétebbet, az első oldalsóra is ment meg egy csík az első szélvédőre és nem volt 30e ft. Így legalább az egész autó védve van.
3/10 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy nem szabad lefóliáztatni, legalábbis az első ablakokat biztos nem.
4/10 anonim válasza:
Tök sötétre nem is. Be van szabályozva. Mondjuk annál sötétebbre is lehet, csak a műszakin akkor többet kell fizetni, hogy átengedjék.
5/10 anonim válasza:
A hátsókat meg akár koromfeketére is lehet, szabályosan.
6/10 anonim válasza:
Megvetted kérdező? Én is venni szeretnék, de vannak kétségeim. Pl nem tépi fel a menetszél??
7/10 anonim válasza:
És vajon le lehet szedni aztán fel lehet rakni újra?
8/10 anonim válasza:
Le lehet szedni és fel lehet rakni újra, és én ma 130-km/h-val mentem és egyben maradt. Nem ez volt az első alkalom.
9/10 A kérdező kommentje:
Én sem mertem megvenni:) a kétségek nálam is megvannak.
2012. jún. 28. 05:56
10/10 anonim válasza:
Én írtam nekik levelet, szépen válaszoltak is. De nyilván nem fogja azt írni, hogy ne vegyem meg, mert az első szél letépi, az első esőt bevezeti stb.
Na mindegy....vagy igen vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!