9 honapos babaval hosszu (18 oras) repuloutra indulok, ket atszallassal. Valakinek van tapasztalata?
2: " A mögöttem ülő végig horkoló öreg ember több vizet zavart az tuti. "
Én egyszer kifogtam egy román hittérítőt. Az volt a szerencsém, hogy az elején előadtam az én nem beszélni angolt, de az ablaknál ülő lány nem volt ilyen szerencsés.... 2,5 órán át hallgatta, hogy Jézus, Jézus, Biblia, Jézus....
Ezek után, amikor azt hallom, hogy jaj kisbaba a repülőn, akkor csak nézek, hogy mi van?????? egy bőgő gyerek se tudott annyira kiborítani, mint az a pacák.
Mi voltunk 11 honapossal semmi gond nem volt. Az idokre percre pontosan nem emlekszem de HOng-Kong-ig talan 11 orat repultunk. Ekkor este 11:30 korul ultunk fel a repulore es a fiam vegigaludta az utat. Mikor felszalltunk megkapta a langyos tapszeret es meg be sem fejezte a kajalast mar aludt. A mi helyunk ugy volt, hogy elso sor es elottunk egy "fal" amirol le lehetet hajtani egy alvokat a babaknak. Na nem igazan tudom jol elmagyarazni igy linkelek egy kepet:
ebbe nyugodtam bele lehet tenni a kistakarojat, hogy jo puha legyen es a fiam teljesen vegig aludta az egeszet. Mondjuk o ennyi idosen otthon sem ebredt mar ejszaka. Leszallas elott 30 percel ebresztettem, tapszer es pelus csere.
Hong Kong-ba ha jol emlekszem 4 orat kellett varni a gepre amivel 3 oras volt az ut. A repteren elvoltunk, beultunk kavezni, kajalni, jarkaltunk. Minden uj volt neki es izgalmas. Nem volt gond. A repulon ismet kapott babakajat meg puffit, ezzel eleg jol elvolt. Mi azt csinltuk, hogy a puffit betettuk egy pici karton dobozkaba (nivea krem karton doboza) es imadta ezt felnyitogatni es ebbe elrejtettunk mindig egy szem puffit. :) Ezzel kb. 40 percig elvolt de komolyan. Tovabbi kedvenc jatekunk erre a celra egy puha dobozka volt amin volt egy nyilas es ha bedugta a kezet kitudta halaszni a benne levo puha jatekokat. Ezt nagyon szerette. Ha kihalaszta akkor visszadugtuk es kezdhette elolrol. Nagyon bevallt nekunk:
Meglatod minden rendben lesz. Jo utat nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!