Kezdőoldal » Utazás » Európa » Van valakinek tapasztalata...

Van valakinek tapasztalata londoni átszállással kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nyáron megyek az USA-ba, a London Heathrow repülőtéren szállok át, ugyanarra a terminálra érkezem ahonnan majd indul a másik gép. Egyedül megyek. Kicsit félek tőle. Valaki leírná, hogy hogy zajlik az egész? Nincs ismerősöm akinek lenne tapasztalata londoni átszállással.
2009. dec. 30. 00:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Èn 2000-ban utaztam így majdnem 10 éve. De alig beszéltem angolul. De egyszerü volt, pedig nekem még másik terminálból is indult a gépem, és busz vitt át.

De egyszerü volt. Mikor megérkeztem londonba eléggé nem értettem hova kell mennem. aztán oda mentem az info pulthoz és megmutattam a jegyemet new york-ba és látták hogy merre kell mennem. az info pultnál kaptam egy kis térképet a reptérröl, és bekeretezte a csak hol vagyok és hova kell mennem.onnantól csak követtem a kiírást és simán oda találtam. ha késik a géped, nem baj ha sokat nem késik akkor megvár az amerikába tartó gép, ha meg sokat késik felraknak a következö gépre. ne aggódj, ha nem tudsz valamit menj az info pulthoz ott segítenek.

Egyébként a neten tuti letudod tölteni a Heathrow térképét, pl www.heathrow.co.uk oldalról, és már ferihegyen mikor megkaptod a beszállókártyákat látni fogod hogy hova kell menned londonban.

2009. dec. 30. 09:08
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi! megtaláltam a térképet, majd kinyomtatom. :)
2009. dec. 30. 12:31
 3/3 anonim válasza:

Szia, sajnos manapság már semmi sem olyan egyszerü, mint 10 évvel ezelött; kicsit másképp müködnek a dolgok. De az ritka szerencse, hogy véletlenül ugyanarról a reptérröl indulsz tovább.

Föként: azt felejtsd el, hogy valaki valahol megvár; a szerzödés alapfeltételei között van, hogy pontosnak kell lenned, a gép nem vár, bárki hibájából késel is.

Sajnos a biztonsági check in miatt az se úgy van, hogy átsétálsz az egyik géptöl a másikhoz. Ki kell menned, éppúgy mint a többi megérkezett utasnak, és újra be kell menned, mint egy teljesen új utasnak, keresztül minden ellenörzö cirkuszon. Az eligazodásban, hogy hova kell menned, nem sokat fog sehíteni egy elöre kinyomtatott térkép, mert az, hogy egy gép honnan indul, csak 1-2 órával az indulás elött döl el, akkor írják ki a monitorokra, addig általában valami központi csarnokban kell várakozni. Csak ha kiírták, érdemes érdeklödni, hogy hogy találsz oda, ha nem boldogulsz. De általában egyértelmü útjelzök segítenek az eligazodásban. Kisebb repülötereken csak egy kapuszámot kell megkeresned, a nagyobbak szektorokra is vannak osztva, úgyhogy ilyet fogsz látni, hogy pl. D 16, akkor a D szektor 16-os kapuját kell megkeresned. Értelemszerüen elöször a szektort és azon belül a kaput. Remélem nem fog gondot ookozni, hiszen Amerikában ennél nyilván nagyobb akadályokat kell majd hibátlanul leküzdeni a boldoguláshoz.

Sok sikert!

2009. dec. 31. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!