Az normalis ha egy adott 11 éves kislány kiválasztott magának egy 20.ezer ft-os haspolot egy testresimulós cicanacival (szettet) gyereknapra ??
A gyerek szempontjából normális, ha ilyet szeretne, mert gondolom ezt látja mindenhol maga körül a korosztályában és a kicsit idősebb, tehát példakép lányoknál. Végül is egy 11 éves lassan már kb. kiskamasz, de kisebb gyerekeknél is van olyan, hogy azt a ruha típust akarja hordeni, amit a másiknál lát.
Az ára: hát az attól függ, hogy általában hogy vannak eleresztve anyagilag, milyen árban vásáolnak cuccokat a gyereknek. Nekem ez az ár nem normális, de lehet van olyan, akinek a szeme sem rebben. Vagy pl. márkás cuccot nézett ki a kislány, mert ezt látja a szüleinél, társainál, és az bizony van ilyen drága.
Ami nem normális: hogy a szülő meg is veszi neki. A cicanaci oké, de haspóló még jó pár évig egyáltalán nem való neki, személy szerint én idősebbnél sem pártolom a viselését, de nem vagyok olyan naiv, hogy azt higgyem, a végtelenségig meg lehet tiltani, ha egyszer abban akar járni. De egy 11 évesnél igenis a szülőnek is tudnia kellene, hol a határ.
Akkor mondd meg neki b.meg, hogy túl kicsi még ehhez.
Ezt minek kellett ide kiírni, ráadásul 2x?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!