Legyen abban, amiben jól érzi magát, és persze kényelmes.
2023. máj. 29. 08:41
12/35 anonim válasza:
#10Ne haragudj,de nem ismersz,szóval ne szólj be
És az legyen az én dolgom,hogy tíz évesen nem engedem neki,hogy haspolot vegyen fel.
Szép napot
5 voltam.
2023. máj. 29. 08:43
13/35 anonim válasza:
Nem normális,de a szülőnek kell több eszének lenni. Egyébként 3 évest is láttam már haspoloban. Nevetségesen nézett ki.
2023. máj. 29. 09:35
14/35 anonim válasza:
Én sem értem, hogy ez miért olyan nagy tragédia. Alsóban nekem is voltak haspolóim, de szerintem normális ember lettem és normálisan is öltözködöm. Így 30 felett màr nem venném fel, de kamaszként miért ne, főleg nyáron.
2023. máj. 29. 10:24
15/35 anonim válasza:
11 éves nem kamasz. Gyerek. Amúgy én sem adok az enyémre mert nem jön be. Szeretném ha minnél több ideig kimaradna abból hogy nyomás van rajta hogy szexisen kell öltözni, nem elég lapos a hasa nem elég nagy a melle stb.
2023. máj. 29. 11:01
16/35 A kérdező kommentje:
Sajnos ezt látják is a facebookon/instagramon iskolákba baratnőknèl.
En sem ertek egyet ezzel a stílussal ilyen fiatalkorban.
2023. máj. 29. 11:09
17/35 anonim válasza:
lányomnak is van leggingse mert azt szereti de normális poloval nincs haspolo meg társai .
2023. máj. 29. 15:24
18/35 Derjaderja válasza:
De a haspólóval mi a baj nyáron?
2023. máj. 29. 15:29
19/35 anonim válasza:
Túl szexuális ahhoz,hogy egy kislány hordja szerintem az.bar nem tudom igazabol
2023. máj. 29. 15:30
20/35 anonim válasza:
Haspólót felvehetne a strandra, nyaralós bazársorra, barátnőhöz átmenni játszani, máshova nem. Nálam ez egy kategória a kivágott felsővel, pcsagatyával, magassarkúval, erős sminkkel. Semmi keresnivalója általános iskolás kislányokon.
Mondjuk én nem is venném meg neki 20 ezerért, mert elfingja magát egy mezei gyereknapon. Választhatna egy olcsóbb haspólót, amit a fent említett helyekre vehetne fel. Születésnapjára meg majd 500 ezres Gucci cipőt kell kapnia, mert neki az tetszik? Azért a szülinap csak fontosabb, személyesebb ünnep.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!