Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy 11 éves mit használhat az...

Egy 11 éves mit használhat az arcbőrére?

Figyelt kérdés
Kezd zsírosodni neki, esténként G&G Jelly Jokerrel mossa. Kb 5 éves korától vannak mitesszerei, de mostanában már lett pár elég nagy, a homloka is "göröngyösödik", eddig csak 1-2 sárgás-fehéres kinyomható lett neki.
nov. 24. 14:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
61%
Bőrgyógyász tanácsát kérném ki.
nov. 24. 14:20
 2/11 anonim ***** válasza:
37%
Én akkor Tini-Tonikot és körömvirág krémet használtam. Mindkettő bevált!
nov. 24. 14:25
 3/11 anonim ***** válasza:
34%
A geek end gorgeous lemosó tökéletes, azt használja továbbra is. Egyébként ha írsz nekik emailt talán segítenek még egy szérumot miteszerekre vagy egy hidratálókrémet is ajánlani a készletükből, igazán segítőkészek. Lehet korai, pl én korainak tartom a miteszert, pattanást ennyi idősen de sajnos előfordul igen, ha más nem akkor bőrgyógyász, nincs valamilyen ételallergiája?
nov. 24. 14:33
 4/11 anonim ***** válasza:
25%

Fekete szappan a zsíros bőrre nagyon jó, emellé egy micellás víz, tonik.

Pattanásokra vannak tapaszok. Szerintem ennyi elég.

nov. 24. 14:42
 5/11 A kérdező kommentje:

Manna fekete szappant használtam anno, de annyira kiszárította a bőrömet, hogy bőrgyógyásthoz kellett mennem - még mosolyogni sem tudtam, mert fájt 🙄

Ételallergiáról nem tudok, de nem egyedi eset a korai mitesszer, az öccsének is ovis korától van és én is a mai napig szenvedek velük, kb 30 éve... Sajnos úgy fest az én bőrtípusomat örökölte legalább a nagy, nekem brutálisan zsíros, vízhiányos, marha tág pórusú bőröm van 😔

nov. 24. 14:58
 6/11 anonim ***** válasza:
62%

Én a patikustól kértem segítséget, tudnak kikeverni helyben krémet különböző bőrproblémákra, én például gyógyszertári kikevert testápolót használok.

Érdemes megkérdezni, jobb, mint a parfümös vegyszeres bolti szarok.

nov. 24. 15:11
 7/11 anonim ***** válasza:
7%
Pom-pom termékek között nézz szét
nov. 24. 16:07
 8/11 anonim ***** válasza:
53%
A lemoso jo, melle meg Niacinamide es mondjuk egy hidratalo. Ennel tobbet szerintem nem kell most.
nov. 24. 16:15
 9/11 anonim ***** válasza:

8-as jót ír. Ezt szakmabeliként mondom. Esetleg heti egyszer szalicilsav, ami egy BHA, belül a pórusok mélyét tisztítja. Ahonna indul a mitesszer/pattanás.

A Jelly Joker szuper. De hidratálni kötelező mellette legalább este.

nov. 24. 20:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Aki lepontozta a Pompom kozmetikumokat utána olvasott egyáltalán????
nov. 24. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!