Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen nevet adnál félig...

Milyen nevet adnál félig kínai gyereknek ?

Figyelt kérdés
Nemzetközit ?
jan. 20. 20:23
 1/5 Miss Lady ***** válasza:
59%
Olyat, amit Kínában is és Magyarprszágon is használhat
jan. 20. 20:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én valami 1 szótagosat. Pl Márk. Külföldre is jó.

Ha lány,akkor meg Judit, Zoé, Maja, Mila, Kitti...

jan. 20. 23:20
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
A gyorskorcsolyázó Liu Shaolin Sándor egy jó példa arra, milyet ne, ha kínai a vezetéknév
jan. 21. 06:40
 4/5 anonim ***** válasza:
18%
Én nem értek egyet a 3-assal, egy kínai vezetéknévvel én is hasonlóban gondolkoznék, vagyis egy kínai és egy magyar vagy nemzetközi keresztnév. Magyar vezetéknévvel viszont nem adnék kínai nevet, esetleg ha az anyuka nagyon ragaszkodik hozzá, akkor másodiknak - őszintén, nem nagyon ismerem a kínai neveket, de ha van köztük valami olyan, ami nemzetközibben hangzik, akkor olyat választanék. Pl. lánynak a Lili megfelelő lenne (most olvastam utána, kínai névként jázmint jelent).
jan. 21. 12:43
 5/5 anonim ***** válasza:
58%

4

Nem értem a logikádat. Szerinted a Liu Shaolin Sándor jó név, de ezek szerint a Sándor Shaolin már nem lenne az.

jan. 21. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!