Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek, hogy mondjam meg...

Szerintetek, hogy mondjam meg édesanyámnak, hogy ne vegyen a gyereknek szar, kínai ruhákat?

Figyelt kérdés

Nem akarom megbántani őt,de soha nem veszek kínai,piaci ruhákat,sem a gyereknek sem magunknak.Minden ruhánk új,minőségi és üzletben vásárolt.Ő pedig heti rendszerességgel veszi a lányunknak,én pedig rá se adom őket,mert annyira gáz.

Ma is ideállított egy kínai együttessel,ilyen rózsaszín és neonsárga szinű.Borzalom.A múlthéten meg egy rózsaszín,bolyhos pulóverrel.Áhhh....

Ti,hogy mondanátok meg neki,hogy ne vegyen a gyereknek ilyen ruhákat,úgy hogy ne sértődjön meg?

2 éves a lányunk egyébként

2014. nov. 2. 14:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%
mond hogy allergias a muszalra viszket tole ezert sajnos nem tudod ra adni, és hozzon 100% pamutot. ezzel ki is zartad h kinaiba vasaroljon.
2014. nov. 2. 14:21
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

"Minden ruhánk új,minőségi és üzletben vásárolt."

Őszintén ezt! Menjetek együtt vásárolni!

2014. nov. 2. 14:30
 3/11 anonim ***** válasza:
78%

Már megint te? Komolyan ennyire életképtelen vagy?

Ja, igen, és a 40 000es táska bromi drága.

2014. nov. 2. 14:30
 4/11 anonim ***** válasza:
25%
Elso valaszoloval egyet ertek :) az a legpraktikusabb :P
2014. nov. 2. 14:35
 5/11 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem mondd azt neki, hogy már annyi gyerekruhád van, hogy nem fér el a szekrényben. De ne akkor mondd amikor hozza az újat, hanem mondjuk amikor telefonon beszéltek egyéb háztartási dolgokról. Így nem bántod meg azzal, hogy vacakot hoz.

A friss nagymamák szeretnek vásárolgatni, de nincs sok pénzük. Találj ki valami apróságot aminek örülnél (a gyerek számára)és azt említsd meg, hogy jó lenne. Így nem veszed el tőle a vásárlás és ajándékozás örömét, mégsem okozol neki nagy kiadást.

2014. nov. 2. 14:45
 6/11 anonim ***** válasza:
25%
Nálunk ez úgy volt hogy anyum mindig nézte az ilyen ruhákat és mondta hogy megveszi.Én meg mondtam hogy nehogy megvegye mert a férjemnek nem tetszene nem szereti a kínai és egyébb piacos ruhàt megkért rá hogy a gyereket se öltöztessem ilyenbe.A másik meg a használt ruha.Se magunknak se a gyereknek nem szeretne ilyet.Ha szeretne vásárolni mindig van valami kívànság pl játék és inkább azt vegye meg.Az nagy segítség lenne.Sokszor nagy akciók vannak játék terén is.Azt figyelgesse és szóljon ha van valami amit megvenne.Még annyit megmondhatsz hogy sok ruhája van,te látod mihez mit vennél kiegészítőnek,nem szeretnéd ha a kis pénzét felesleges dolgokra költené.Esetleg harisnya vagy alsó ruházat mást ne vegyen.
2014. nov. 2. 15:20
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Tudja,hogy van épp elég ruhája a lányunknak,de neki örömet szerez,ha megpillant valami rózsaszín,csilli-villi ruhát és megveheti.Pedig amugy borzasztóak. :(

De,akkor megpróbálom valahogy megbeszélni ezt vele.

2014. nov. 2. 15:23
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem falun éltem,élek hanem nagyvárosban!
2014. nov. 2. 15:44
 9/11 anonim ***** válasza:
61%
"Minden ruhánk új,minőségi és üzletben vásárolt." Oh!!
2014. nov. 2. 22:15
 10/11 anonim ***** válasza:
65%
Rettentően szomorú, ha felnőtt létedre nincs olyan kapcsolatod a saját édesanyáddal, hogy ne ilyen ilyen oldalon össze-vissza írogató idegenek hadától kelljen választ kérned erre a kérdésre. Annyira büszke vagy a választékos ruhatáratokra. Szerintem nem arra kellene büszkének lenni. Magánvélemény. Továbbá én sosem azt nézem az ajándékon, hogy honnan való és mennyibe került, hanem hogy mekkora szeretettel adják, és a gyerekemet is erre nevelem. Anyukád valószínűleg nem teheti meg, hogy dizájnerdarabokat vásároljon mázsaszámra és azzal tömje a szekrényeteket, bár erre nyilván nincs is szükségetek. Vagy csak lehet, hogy nem ez a legelső prioritás szerinte.
2014. nov. 3. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!