Kínai cipő, Deichmannos vagy drága márkás?
Drága márkás.
Ha pedig baj van a gyerek lábával, orvos.
Én a Deichmannban vettem eddig 2 éves kisfiam szinte összes cipőjét, abból egyszer vettem Elefantent, de csak nagyon kevés ideig tudta hordani, azóta ott az olcsóbb kategóriából próbálok válogatni (ami nem 10, "csak" olyan 6 ezer forint körüli), de arra ügyelek, hogy semmiképpen ne legyen műanyag (például a sportcipők valahogy nem jönnek be nekem ott sem).
Próbáltam a kínaiban is, de ott annyira műanyag volt mindegyik, hogy végül nem vitt rá a lélek, hogy ott vegyek neki. Egyszer egy kis vászon tornacipőt vettem ott neki, az nem volt rossz, bár nem volt rajta túl sokszor, csak olyan átmeneti játszósnak vettem.
Szóval én egyelőre a Deichmannosra szavazok.
Nálunk még csak 1 szandi van meg egy cipő van, 1,5 éves a lányaom.
Az egyik Elephanten, ami ugyan deichmannos, de szerintem azért ez még bőven a drága kategória, mert 10.000 körül van... Bár jut eszembe, vettem egy Richtert is, de csak 3x adtam rá kb, mert borzasztó szűknek bizonyult, el is próbáltam adni, de nem tudtam, mert senkinek nem volt jó a lábára, hiába lett volna jó a méret, szűk volt...szóval ha ez márkás drágának számít, akkor ilyet soha többé...kidobott pénz volt csak, és nem kevés!
Most egyébként egy ASSO cipőt hord, amit elvileg az ortopéd orvosok ajánlanak, ez sem olyan olcsó... És most láttam én is hogy dől a bokája kissé, szóval én mindenképp elviszem dokihoz, és supinált cipőt veszek...
egyik sem... csak jó minőségű legyen.
Vettem már Deichmannban is, Aldiban is nagyon jókat, meg teszveszen (vadiújat) is potom áron. Szerencse kell, hogy az ember ki tudja fogni, és sokszor a "márkás" nagynevű igazából egy vacak, mert vagy full műanyag, vagy rossz fazonú, betontalpú stb, szóval én pont nem nézem a márkajelzést soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!