Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek, hogy mondjam meg...

Szerintetek, hogy mondjam meg édesanyámnak, hogy ne vegyen a gyereknek szar, kínai ruhákat?

Figyelt kérdés

Nem akarom megbántani őt,de soha nem veszek kínai,piaci ruhákat,sem a gyereknek sem magunknak.Minden ruhánk új,minőségi és üzletben vásárolt.Ő pedig heti rendszerességgel veszi a lányunknak,én pedig rá se adom őket,mert annyira gáz.

Ma is ideállított egy kínai együttessel,ilyen rózsaszín és neonsárga szinű.Borzalom.A múlthéten meg egy rózsaszín,bolyhos pulóverrel.Áhhh....

Ti,hogy mondanátok meg neki,hogy ne vegyen a gyereknek ilyen ruhákat,úgy hogy ne sértődjön meg?

2 éves a lányunk egyébként

2014. nov. 2. 14:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

szerintem meg a kérdező egyrészt felelősségteljes szülő mert:

-nem csinál vásári majmot a gyerekből

-nem akarja őket műszálasba öltöztetni

emellett szenzitív is mert:

-nem akarja megbántani az édesanyját.

A helyes válasz meg tényleg kettőtök viszonyán múlik. De én azt javaslom, légy szerény de őszinte

2014. nov. 4. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!