Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1,5 éves gyereknek vennétek a...

1,5 éves gyereknek vennétek a kínai boltból csizmát?

Figyelt kérdés
2010. nov. 6. 07:55
1 2
 1/16 anonim válasza:
100%
Csak arra ügyelj,hogy tartsa a lábát!Ne legyen olyan összenyakló.Eleinte,míg ki nem alakult a lábformája,ortopéd cipőket vásároltam én is,de aztán rátértem ezekre az olcsó fajtákra,mert olyan gyorsan nő a lábuk,hogy nem mindenki győzi.Lehet a kínaiaknál is megfelelő cipőt venni.
2010. nov. 6. 08:06
 2/16 anonim válasza:
100%
...ja!még azt is nézd,hogy ne legyen vékonytalpú,mert azok könnyen beáznak
2010. nov. 6. 08:07
 3/16 anonim ***** válasza:
Én nem nagyon. Nagyon meg kell nézni. Ott is a jók 5000 Ft körül vannak. Még 2000-et hozzáteszek és veszek inkább neki a bababoltba.
2010. nov. 6. 08:25
 4/16 anonim ***** válasza:
46%
NEM!Pedig nem vagyok sajnos anyagilag eleresztve, de inkább megveszem a legolcsóbb jó elismert márkát, de Kínait semmiképpen nem adnék rá, de még kínai ruhát sem amióta hallottam, hogy mérgező volt egy-két kínai gyerekruha.(híradóban is volt kb. egy éve)
2010. nov. 6. 08:57
 5/16 anonim ***** válasza:
Semmiképpen.Nekünk sem veszek, nemhogy a gyereknek.Inkább nézek használtan, nagyon jó állapotúakat lehet kifogni.
2010. nov. 6. 09:03
 6/16 anonim ***** válasza:
51%

Szia!

Én inkább kerülöm a kínai boltokat.Vannak benne szép ruhák,de többsége gagyi.

Vettem én már ott kabátot is,ami 2 nap múlva szét is ment.A pattent le esett róla.Hogy vigyem vissza,mikor még blokkot se adott?Inkább pótold ki s vegyél rendes üzletbe.De az legalább nem megy szét s még garancia is van rá!

2010. nov. 6. 09:09
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Sajnos az van, hogy voltam több cipőüzletben, Brendon, Deichman, Siesta és a gyerek lábára a legolcsóbb 13000ft lett volna. De azért még szétnézek
2010. nov. 6. 09:54
 8/16 anonim ***** válasza:

Én nem vennék neki kinait!

A cipő nagyon fontos,h jó minőségü legyen!

Nézz szét sztem még,mert lehet 10ezer alatt is kapni jó cipőt! Én most linea-t vettem a kisfiamnak,7900ft volt!

2010. nov. 6. 10:15
 9/16 anonim ***** válasza:
3. vagyok. Én Falcont vagy Marcit veszek általában.Bébiboltba veszem, 7000 ft körül vannak-
2010. nov. 6. 10:39
 10/16 anonim ***** válasza:
Kínai,piac kilőve.Inkább teszvesz,vagy turi.Már nagyon sok olcsó,minőségi cipőt vettem.Legutóbb bolti címkés cipőt a turiban 1párszázért.Bár tavaly a Tégelben kaptam 5ezerért Marci cipőt.
2010. nov. 6. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!