Nike v Adidas cipőt vennétek már 16-17 hónapos gyereknek? 1 évesen már ment.
Ezen én is gondolkodtam. Tetszenek a Nike-ik. De 2 bajom van velük:
1. drága, vagyis nem olcsóbb, mint egy normál minőségű bőr gyerekcipő
2. tulajdonképpen kívűl-belül műanyag. Lehet, hogy izzadna benne a lába.
Én inkább egy bőr gyerekcipőt veszek. Úgyis hipp-hopp jön az igazi meleg és akkor ezt a sportcipőt nem tudja kihasználni. Talán őszre érdemesebb.
2.vagyok. ha most lenne ennyi idős a fiam, akkor ilyen cipőt vennék neki:
Ne vegyél!!
Mi nem vettünk, kaptunk egy nike-t. Kislányom 10,5 hósan indult el, eddig csak siestát és clarks-ot hordott, most 17 hósan akartam ráadni, de egyszerűen veszi le a lábáról, nem szeret benne járni, kemény, merev cipő, nem kisbabáknak való (csak a mérete).
Én nem ajánlom.
17 hós kislány anyukája
Nekünk is volt nike és csatlakozom az előttem szólóhoz, tök kemény a talpa úgy megy benne a gyerek mintha téglán járna...nagyon nem jó még nézni se ahogy tappog benne.
Adidas már egy fokkal jobb, abból van olyan ami puhább talpú. (egyébként én úgy szoktam cipőt venni h a kezemben megpróbálom összehajtani a talpát, ez a nike cipővel pl. egyáltalán nem megy olyan kemény).
Mi pumát vettünk most nemrég mondjuk nekem 2 éves a gyermek viszont csak 13 hós kora óta megy.
Ez jó rugalmas talpú, felül tiszta bőr, nem izzad bele.
És egyébként meg van váltósnak 2 bőr cipője egy clarks meg egy elefanten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!