Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit füllentetek a gyerekne...

Mennyit füllentetek a gyereknek a Karácsonyról?

Figyelt kérdés
Az oké, hogy az ajándékot a Jézuska hozza. De elvileg Ő hozza a fát is titokban és Ő is díszíti fel szintén titokban. Nekem még csak 8 hónapos a babám és nem fog érteni semmit, de én szeretném együtt megvenni a fát és együtt díszíteni a későbbiekben. Van aki így csinálja? Vagy mi lesz ha pl. az oviban valaki azt mondja majd neki, hogy nekik a Jézuska hozta a fát, mi meg együtt vettük.
2011. okt. 23. 16:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez engem is nagyon foglalkoztat. Az én lányom 17 hónapos, szerintem érteni még nem fogja a Jézuska dolgot, de a fa díszítésben biztos segíteni akar majd. Én szeretném, ha együtt vennénk meg a fát, és közösen díszítenénk, legfeljebb majd ő lesz az oviban az a gyerek aki felvilágosítja a többit. Szerintem karácsonykor nincs jobb annál a gyereknek, ha ő is díszíthet. Amikor én voltam óvodás, akkor a gyerekek és az óvónénik is közösen csinálták. Nagyon jó volt, emlékszem.
2011. okt. 23. 16:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Jézuska hozza az ajándékot, mi vesszük a fát és együtt díszítjük. Szerintem az oviban annyi lesz, hogy "Tényleg a Jézuska hozza a fát nálatok? :O Nálunk nem."
2011. okt. 23. 16:55
 3/8 anonim ***** válasza:

Nalunk pl az angyalka hozza az ajandekot nem a Jezuska :)

a Jezuska tul elfoglat ehez, hogy mindenkinek O vigye az ajandekat, igy segitegul kuldi az angyalkakat :P

raadasul kulfoldon elunk ahol meg a telapo hozza, tehat lesz kavar szegeny gyereknel.

Mi ejjel diszitjuk a fat amikor O mar alszik.

A fara nem mondjuk, hogy hozta valaki, vagy ki diszitette cak van e kesz.

Erre meg nem is gondoltam, hogy arra mit mondjunk honnan is van.

Karacsonykor 22 honapos lesz a lanyom.

2011. okt. 23. 16:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Mi várjuk a Jézuskát (ajándék, meglepi)

Várakozás közben együtt főzünk-sütünk, rendet teszünk, és Jézuska tiszteletére együtt díszítjük a fát.

2011. okt. 23. 16:59
 5/8 anonim ***** válasza:
nálunk is csak az ajándékot hozza a Jézuska....A fát mi díszítjük...Anyuék is így csinálták,mi is így fogjuk,bár idén még csak 8 hónapos lesz:D
2011. okt. 23. 19:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Nálunk a fát az angyalkák hozzák/díszítik, az ajándékokat a Jézuska hozza.

Nekem ez így kerek és így az igazi a rácsodálkozás a szépen feldíszített fára is. Az is meglepi :) Tavaly a leszedésnél voltak kérdések, hogy akkor most mit csinálunk a díszekkel meg a fával. De simán elfogadta, hogy eltesszük, mert az angyalkáknak kell jövőre is.

A fa már reggelre megérkezik (így éjjel lehet díszíteni, amikor tutira alszik), az ajándékokat a Jézuska este teszi alá.

2011. okt. 23. 19:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Nálunk csak az ajándékot hozza,a fát együtt díszítjük fel.
2011. nov. 16. 14:39
 8/8 anonim válasza:

Mikulasizmus

Nos, csodálkozz

hogy mire képes...

az egész világ

istene lesz.

pedig nincsen

létezése,

csak elképzeltség

az ô lénye.

de szegény és gazdag

karácsonykor...

ôt élteti;

a születésnapját

sok ajándékokkal is

megünnepelteti.

2012. dec. 15. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!