Ajánlanátok Fisher Price készségfejlesztő játékot 1,5-2 éves gyereknek? Mi az, ami lekötné?
sütifaló kincsesbödön, ugrálós zebra, piramis. Meg minden, amit nyomkodni lehet, és hangot ad ki, vagy amit építeni lehet.
Egyébként nagyon jó készségfejlesztő játékok vannak, bár nem fisher price, de talán még jobb. Pl kalapácsos fa játék, fűzős játék (almába kell a kukacot befűzni), fa kirakós játék, mágneses horgászos játék (finommozgást nagyon jól fejleszti), fa zöldségek, aminek darabjai tépőzárral vannak összeillesztve, és egy fa kiskéssel lehet szeletelgetni.
Az enyémek nagyon szeretik a formabedobó csigát.Szerintem is jó,mert sokrétű,kombinálható játék.Egyrészt lehet formabedobónak használni,másszor lehet ki-be pakolászni a formákat a hátába(csak úgy).Aztán mi használtuk pörgettyűnek,mint a (beyblade),és nem utolsósorban lehet belőlük építeni tornyot,rá a csiga hátára,vagy csak a szőnyegen.Ehhez a játékhoz vettem meg az FP virágoskertet,vagy játszótér ,ki hogy nevezi,ez a játék:
A formák ugyanazok,csak ez forog,villog,zenél,szerintem nagyon klassz játék,variálható!
Ebben a korban inkább az érdekli hogy megfoghassa és rakosgathassa alkothasson-- első a kocka amiből alkothat, a tolható eszközök és a megfejtésre- kirakós kemény lapok.
A gyermektől is függ fiú vagy lány, mi érdekli jobban?
A nagyobbik unokám autó mániás volt majd jöttek a buszok, villamosok és minden erre vonatkozó könyv majd a bringa-- ma versenykerékpáros. Informatikus-- de a buszok villamosok gépkocsik szerelmese változatlanul-- ha bemegyek a szobájába-- kamasz- akkor csak fel kell nézni a falra és tudom milyen megállók vannak a 4 villamos vonala mentén-- szóval minden gyermek más ezt kell kipuhatolni.
A kisebbik unokám aki most 12 éves fiú-- fantasztikus zenész úgy játszik a szintetizátoron, hogy a versenyen még a BARNA aki vendég volt,is kiakadt.
Amikor még annyi idős volt amit most kérdezel-- nem érdekelték az autók, nem a kerékpár, de imádott a kockából építeni, ha meghallotta a zenét bárhol szólni, halandzsázva énekelt és megállás nélkül táncolt szinte extázissal-- ma is ilyen egyébként-- Na erre vettem neki kicsi dobott, trombitát és egy játék méretű szintetizátort ha benyomta akkor zenélt-- hát megállás nélkül valamit vert valami szólt és ő táncolt és énekelt halandzsázva.
Amikor 6 éves volt vettek egy kisebb de igazi szintetizátort és elkezdtem rajta játszani-- ő pedig utánozta és attól kezdve együtt műsoroztunk előadást rendeztünk-- amit ő rendezett-- de változatlanul tervez házakat, kastélyokat, farmokat állatokkal és azzal nyúzz költözzünk egy bazi"nagy tanyára-- mert ott épit éttermet és szállodát és játszani fog a vendégeknek, rendezvényeket fog szervezni.
Hivatalosan csak két éve jár zeneiskolába de úgy játszik rockot, dzsesszt szambát, csacsacsát dél-amerikai zenéket, hogy visszatapsolják.
Ő nagyon precíz, mániákusan,S végtelenül büszke, nem ismer ellentmondást, nem tűri a goromba viccet és még a saját hibái miatt is mérges önmagára, mindent precízen összepakol a szobájában. DE!! hipochonder-- valamije mindig fáj-- viszont szívesen tanul--komoly szív panaszai voltak saját-- maga miatt-- sokára derült ki-- a gyógyszerek se segítettek-- amikor kiderült pszichiátriai gyógyszert adtak-- hűje lett tőle!!-- Akkor megtanítottam önmagára koncentrálni a kis kezével önmagát gyógyítani. Egy éve azóta panasz mentes a kis szíve-- bár "itt ott" fáj-- koncentrálás, egy kis simogatás limonádé és minden rendbe jól van
a nagyobbik piszok trehány be se lehet lépni a szobájába, mert minden a földön van a ruha büdös zokni, vagy épp egy alkatrész vagy a piszkos tányér bármi baja van-- szarok rá" majd elmulik
szóval a lényeg, mielőtt kidobálnál hiába egy csomó pénzt az otthon található dolgokból igyekezz kitalálni merre fordul az érdeklődése--
ebben a korban már kezd kialakulni, a saját örökölt egyénisége, karaktere.
öcsiké ebben a korban táncolt és dobolt a legjobban elfelejtve a világot is--
a nagyobbik ekkor már legszívesebben bebujt volna minden kocsi alá az utcán úgy kellett elrángatni, figyelni kellett ki ne lógjon, mert egyszer beült egy szemetes kocsiba a sofőr mellé-- 2 éves korban már rámutatott a képre és megmondta melyik kocsit hogy hívják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!