Ti vesztek a gyereknek kínai áruházban cipőt?
NEM!
egy szezon alatt így is úgy is kinő egy cipőt, és nekem nagyon nem mindegy mi van a lábán. inkább legyen egy cipője egy szezonra, de az igen is minőségi legyen. az elefanten nem ázik be, olyan mintha mezitláb járna a gyerek, nem deformálja a lábát, nem szívja ki, nem töri ki. van turis ruhánk nem is egy, magamnak szinte csak onnan vásárolok, spórolok sok mindenen, de a cipőn nem.
Vettem már, de a fiam azonnal kinyírja őket, két nap után leválik a talpa, vászoncipőt vettem, az első mosásnál tönkrement, és sorolhatnám.
Deichmannba vásárolok, nem is drágább, de mégis jobb minőségű az árujuk.
Én a fiamnak d.d. step cipőt veszek. Kívül-belül bőr, szereti, 2 éve ezt veszem. 3 éves, és nem növi ki gyorsan, egy szezonra veszek két párat és kitart, nem növi ki, nem rúgja szét, sokszor el is tudom adni.
És nem tartom drágának 5-6 e ft egy pár d.d. step cipő.
Netes is lehet rendelni, ingyenes a házhozszállítás.
Kínait soha nem vennék, túl műbőr, túl gagyi, a talpa is az a jó, ha puha gumi, nem mint a beton.
És nem hiszem, hogy a kínaiban is jóval 5 e ft alatt lennének, bár nem tudom.
6-os vagyok
múltkor bementem a kínaiba magamnak gumi papucsért, és kíváncsiságból megnéztem. olyan ezrestől(vászon cipő) vannak 4000ig kb. mi kb. 1 hónapja vettük a full bőr Elefanten cipőt 6990 ért, és a héten vettem szandit 7490ért. inkább magamnak nem vettem újat, végül is jó még a tavalyi, de a gyereknek megvettem. én így vagyok nyugodt. akcióban is vannak szandik minőségiek, és 5490. nem sokkal drágább mint a kínais szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!