Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki gyermekfejlesztés megtartá...

Aki gyermekfejlesztés megtartásához termet bérel (lehet gyógypedagógiai, fejlesztőpedagógai, pszichológiai), az mennyit fizet óránként? Van infótok esetleg ismerősök köréből?

Figyelt kérdés
Köszönöm.

tegnap 18:04
 1/7 A kérdező kommentje:
Kérem, maradjon ebben a kategóriában a kérdésem - adminoknak.
tegnap 18:05
 2/7 anonim ***** válasza:
62%
Nem én bérlem, mi csak járunk hozzá, logopédia/gyógypedagógia 12000Ft/45 perc, ebből a terem 6000Ft/60 perc neki.
tegnap 19:37
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Nekem ügyfeleim bérelnek, Bp-n 60-110, vidéken 60-80 között/hó.
tegnap 20:17
 4/7 A kérdező kommentje:

Aha, hát a 6000Ft egy órára az nem kevés. Azt hittem, ennél olcsóbb lesz, nyílván függ, hogy hol és melyik város. Ez mekkora m2 terem, kb. ha még ezt megkérdezhetem tőled 1-es válaszoló.

2: ez havi díjazás, cserébe annyiszor használhatják a termet, amennyiszer szeretnék, vagy ez hány alkalomra szól, ha esetleg még ezt meg tudnád nekem válaszolni.

Köszönöm a válaszotokat!

ma 11:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Havidíj, annyit használja, amennyit akarja, csak ő használja, más nem
ma 15:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Össze-vissza van ez kavarva.

- Ha a fejlesztésre óránként 12 000 a díj, akkor vendégként eldöntheted, megéri-e neked vagy sem. Ennyi tartozik rád a dologból.

- Ha a bérlő szerint ebből az óradíjból neki a terem 6000, akkor vagy annyi vagy nem, vagy óránként, vagy havonta, vagy 1 tanulóra vagy többre ... ez az ő dolga, az ő költsége.

- Ha simán az a kérdés, havonta (nyilván nem óránként adják ki) mennyiért kaphat bérbe egy fejlesztő egy termet, akkor az függ a helyszíntől, a terem méretétől is. Egyébként kötelezően kell még hozzá minimum külön wc - mosdó helyiség.

Egy tanórára használható kisméretű helyiség bérleti díja rezsivel (fűtés, villany, víz, takarítás) havonta 100- 500- ezres nagyságrendű lehet.

Figyelembe kell még venni, hogy ha hivatalosan végzi a tevékenységet, akkor a terembérlet elszámolható költség, viszont a bevétele adóköteles, plusz még engedélyek is szükségesek hozzá. Ezt úgy szokták csinálni, hogy többen (fejlesztő, oktató, tréner) használják a termet, a hét napjaira, órarend szerint beosztva.

ma 15:17
 7/7 A kérdező kommentje:

Vannak fejlesztőházak, amik kiadnak órára termet, hogy meg lehessen tartani a foglalkozásokat. Én bérelni szeretnék heti néhány alkalomra a jövőben.

Arra lettem volna kíváncsi, hogy mennyit szoktak elkérni ebben az esetben.

ma 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!