Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Epidurális érzéstelenítés...

Epidurális érzéstelenítés után vagy alatt volt bármi rosszullétetek?

Figyelt kérdés

Nekem alapból alacsonyabb a vérnyomásom és olvastam, hogy epidurálks érzéstelenítés hatására lemehet a vérnyomás, ami hányingert/hányást okozhat…

Nektek volt ilyen? Mennyire gyakori ez? Szóljak előtte, hogy nekem alapból alacsonyabb..?

tegnap 23:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Úgy emlékszem egy napig utána nem szabad felkelni. A roszullét ennek a parancsnak a megszegéséből ered, hogy mégiscsak elmégy a budira, ahelyett, hogy ágytálat kérnél.
ma 00:07
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Szóltam műtét közben, hogy hányingerem van. Mondták, mindjárt segítenek, beadtak valamit, elmúlt.
ma 00:22
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

“ A roszullét ennek a parancsnak a megszegéséből ered”

Ezt rosszul tudod.

Beadást követően (vajúdás alatt, mikor feküdtem) kis idő múlva esett le mindkétszer a vérnyomásom 70 alá.

Valami oldatot én is kaptam, amitől “visszatértem”.

(Olyan meg nincs, hogy egy napig nem szabad felkelni, még a császárt követő 6 óra múlva is fel KELL kelni.)

ma 06:08
 4/13 anonim ***** válasza:
90%

1 császár :semmi 6órát feküdtem

2 császár : a műtöben hányingerem volt kaptam rá valamit,12 órát kellett feküdni és utána 1,5 napig még kaptam hányingerre/hányásra gyógyszert

Mind a 2 alkalommal beszülettel végig feküdtem

ma 06:16
 5/13 anonim ***** válasza:
31%

Kedves 1

Az fel sem merült benned hogy a kateter addig van benned amíg nem kelhetsz fel.mivel érzéstelenítő hatására már a műtőben kijön belőled a végletekig és utána enni se eszel kb amíg fekszel így a nagy wc sem opció

ma 06:19
 6/13 anonim ***** válasza:
76%
Nem Mo.-n szültem; itt 4 órával a császár után állítanak fel először segítséggel (direkt, amikor még tart az érzéstelenítő hatása, és nem fáj, de már ura vagy a testednek). Kb. két vagy három órával a felállítás után hánytam. Azt mondták, normális, az epidurál utóhatása, nem kaptam rá semmit, kb félóra alatt elmúlt még az émelygés is.
ma 06:29
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Én a vajúdás alatt alapból émelyegtem és egyszer majdnem hánytam de végül nem kellett.

Az érzéstelenítés után semmi gond nem volt. De nekem egyszer kellett aneszteziológussal találkoznom még a szülés előtt ha esetleg szükség lesz rá akkor tudjon rólam dolgokat. De én magánban szültem, nem tudom államiban van-e ilyesmi.

ma 07:30
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Hanytam mint az allat a mutoben,igen,esett a vernyomasom,tartottak a vesetalat. A folyamatos oklendezes miatt a kisfiam is csak 1 mp re lattam,elvittek onnan. En igy jartam. Intenziven mar nem volt ez,de mutetnel rosszul voltam vegig.
ma 07:35
 9/13 A kérdező kommentje:

Koszi mindenkinek a valaszt!

8-as valaszolo: nagyon sajnalom, hogy igy alakult! :(

ma 09:03
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem voltam rosszul műtét közben, de kérdezgetett az aneszteziológus, gondolom, azért, ha rosszul vagyok, rögtön ad valamit
ma 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!