Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kit tartotok a legkárosabb...

Kit tartotok a legkárosabb instaanyának és miért?

Figyelt kérdés
2020. dec. 27. 19:27
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
79%

Én is szoktam sminkelni, de azt nézzétek, mennyi mindent kipróbál és egyszerre mennyi cuccot magára ken.

Szerintem ennyi, ennyi, ennyi réteg, folyamatosan mindenféle kipróbálása, majd esténként ledörzsölése nemigen tesz jót a szemkörnyéki érzékeny bőrnek...

De nem vagyok én a smink ellen, csak a túlzásokat nem tartom jónak.

2021. nov. 8. 14:03
 62/69 anonim ***** válasza:
90%

Amúgy azon gondolkodom, hogy lehetnek összeszedni akkora nyalizós tábort, hogy "eltartanak" ilyen embereket? Oké, tudom, nem teljesen, csak mégis jön egy kis reklámpénz, egy kis szponzoráció, ismertség előnyei stb. Nem mellesleg tovább hízik az egó, ami már eleve hatalmas a legtöbbnek.

Miért követi őket a sok birka? (már bocsánat...)

Főleg, hogy legtöbbjük full kamu, teljesen más képet mutatnak magukról, mint amilyenek a valóságban.

2021. nov. 8. 14:12
 63/69 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én sem értem ezt, utolsó, de sajnos mindent elárul ennek az országnak a szellemi színvonaláról ha egy kulcsár edinának és tóth gabinak bír 550 ezer követője lenni...
2021. nov. 8. 16:08
 64/69 anonim ***** válasza:
79%
P betűs akinek 2 gyermeke van, nincs már együtt a párjával. Instán kérdezz felelekben láttam.
2021. dec. 19. 13:37
 65/69 anonim ***** válasza:
82%

Uh, akkor ez tényleg "villámházasság" volt. Szegény...

De már annyiszor eljátszották ezt, főleg így nyár végén, ősszel... Karácsonykor meg mindig összejönnek... :)

2021. dec. 20. 13:33
 66/69 anonim ***** válasza:
56%
Ki az a BK? Azóta se írta meg senki.
2021. dec. 20. 13:37
 67/69 anonim válasza:
100%
Van egy ilyen vezeteknevu magyar forma1-es versenyzo,a keresztneve pedig egy adozasi fajta..:)
2021. dec. 20. 16:52
 68/69 anonim ***** válasza:
71%
Uh... teljesen másra gondoltam, mert van egy másik lány is ugyanolyan monogrammal, de ő nem az a megosztó típus, és nincs is olyan nagy követőtábora. Néztem is, mi a baj vele...
2021. dec. 20. 18:09
 69/69 anonim ***** válasza:
56%
Köszi, megtaláltam így. Nem ismertem ezt a nöt.
2021. dec. 20. 19:18
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!