Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kit tartotok a legkárosabb...

Kit tartotok a legkárosabb instaanyának és miért?

Figyelt kérdés
2020. dec. 27. 19:27
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim válasza:
77%
Fatimapanka, Thegreensophia
2021. jan. 2. 08:03
 32/69 anonim ***** válasza:
82%
nnoemi
2021. jan. 2. 08:15
 33/69 anonim ***** válasza:
62%

Bocs azt elfelejtette leírni, hogy melyiket miért.

Fatit azért lett ellenszenves, mert mióta anya lett úgy érzem teljesen kifordult magából. Folyton tolja a szoptatós képeket, és sokszor nem éppen kifinomultan, szerintem ez nem feltétlenül jó, főleg ha már a gyerekek iskoláskorúak lesznek.

Thegreensophia/Őszintén szólva Zsófi meg az egész nő olyan fura. Hihetetlen összegeket költ el sminkre -amiből nem ártott volna legalább alap sminktanfolyamot elvégeznie, szegénykém borzalmasan sminkel-, rettenetesek a sminkelős videói miközben sorozat gyilkosokról beszél,-semmivel több infót nem mondd el, mint a többi ilyen "nyomozós" ytber-, rettenetes haul videói van -már én érzem kellemetlenül magam hogy ennyit költ-, és legfőképpen mert nem érzem azt, hogy gyerekeivel foglalkozna, hanem erőlködik, hogy befutott influenszer legyen..

2021. jan. 2. 10:09
 34/69 anonim ***** válasza:
100%

Ettől a szoptatós fotóktól feláll a szőr a hátamon!

Kulcsár Edina

A P betűs nőszemély, akinek nem lehet leírni meg a nevét se

Fatima

Meg akik hasznot húznak a gyerekükből reklámozással

Chloe Knows

Széki Krisztike

2021. jan. 2. 10:48
 35/69 anonim ***** válasza:
100%
Tényleeeg, Fatima Pankát elfelejtettem. Egy városban élünk, ezért “tudok” róla picit többet. Abszolut hiteltelen a nő, anya-apa cégéből van pénzelve, még a férje is ott dolgozik. Nincs ezzel gond, csak nem tudom minek előadni, hogy milyen rohadt nehéz neki. Apuék alájuk tolták az új építésű 40 milliós lakást, állandó babysittere van, akivel azt sem tudja hol kávézgasson, meg hogy fotózgassák magukat.. szörnyű.
2021. jan. 2. 11:12
 36/69 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a nő a szomszédom. A mindennapokban lestrapált, frusztrált nőszemély. Amikor odaköltöztünk, nem tudtam, hogy ő ilyen instamamika. Csak kíváncsiságból rákerestem. Hát pofam leszakadt. Teljesen egy új személyiséget farigcsált magának.
2021. jan. 2. 11:38
 37/69 anonim válasza:
77%
Őszintén szólva Zsófi igazából senkinek nem hasznos kivéve a saját maga hatalmas egóját. Nem szórakoztat,nem tud sminkelni, mégis sminkkel. 36 éves, de 50- nek tűnik az arca- mondjuk erről nem tehet. - Mindennel foglalkozik csak a 4 gyerekével nem. Csak azért szülte őket, hogy legyen mivel villogni. Teherként éli meg a velük töltött perceket. Ha nem tud ám, hogy létezik, ki kéne őt találni.
2021. júl. 3. 08:33
 38/69 anonim ***** válasza:
65%

Nagyon egyetértek az előttem szólókkal.

Fatiról már hallottam, hogy nem sok köze van a valósághoz annak, amit mutat magáról és nem olyan kis kedves, elfogadó, nyugodt, mint ahogyan azt eljátsza. Bár már a videóban is látszik, hogy nagyon nem nyudodt személyiség. (Amivel amúgy semmi baj, csak miért erőlködik annyira, hogy az ellenkezőjét mutassa...)

Zsófi... Nem tudom elképzelni, hogy aki ennyi sminket felhalmoz, ennyi énidővel rendelkezik (hétvégente több órás live, napi szinten egy órás sminkelgetés, tanulás, otthonról dolgozik, ötvenedik regény kiolvasása, az a rengeteg sorozat, amit havonta végignéz és az a rengeteg youtube video, sminkvideo amik nézésére szintén van idő és még edzőterembe is jár... Közben háztartást vezet (?) főz (?) gyerekekkel foglalkozik (?) Nem, ezek közül nem megy minden egyszerre! ezt állíthatom. szerintem ez nagyon káros, hogy azt sugallja, ezt így együtt meg lehet csinálni, sőt, egy nagycsaládos anyukának normális egy szekrénnyi smink és napi egy-két óra sminkelés és arcápolási rutin!

(Ez nem azt jelenti, hogy én a másik végleten lennék. Hanem azt, hogy keressük inkább az egészséges középutat, egy minimál smink is tökéletesen elég a hétköznapokban és talán a folyamatos újdonságok és feltűnő sminkkek kipróbálását hagyjuk a huszonéves lányoknak. :) Nekik jobban áll! ;)

Fekete rúzs pedig igazából senkinek, kivéve egy álarcos bulit. :)

Mindenfajta számára negatív véleményt, kritikát töröltet magáról, még itt a gyakorin is. Ezt figyelgetni is van ideje. :)

2021. szept. 12. 19:50
 39/69 anonim válasza:
66%

Zsófival kapcsolatban egyetértek. Korábban nekem nagyon szimpatikus volt, de kb. egy pár hónapja nagyon nagyképű lett. Itt is törölteti magáról a kérdéseket, korábban én azért ettől őt értelmesebb nőnek gondoltam volna. A kritikát nem bírja egy videóját amiben egy gyilkosról beszélt privátra állította, mert akiről beszélt kritizálták, hogy nem úgy beszélt az esetről, mint ahogy a Netflixen megcsinálták. Ez is visszatetsző számomra, aki korábban nyilvánosan kitett videókat privátra állít.

A gyerekek meg nyilván a csok miatt kellettek, ezt csak azt nem látja, aki nem akarja. Most is azt mondta már alig várja hogy a legkisebb is bölcsiben legyen, és több ideje jusson magára. Meg hogy reagált az itteni negatív kritikákra, talán ha már ennyire törölget itt, lehet nem is voltak alaptalan feltételezések. Ez volt az a pont, ahol leiratkoztam róla.

Nem tetszik az sem, ahogy ennyire mutogatja a gyerekeit, meg kiteregeti hogy mi történt velük. A kislányát sem volt rest gipszes karral kitenni youtube videóba. Inkább szüli a sok gyereket, nehogy dolgozni vissza kelljen menni. Most is már coach szeretne lenni.

Amúgy anyukám 56 évesen nem ilyen ráncos, mint ez a nő 36 évesen.

2021. szept. 14. 22:35
 40/69 anonim ***** válasza:
86%

Az utóbbi időben nekem is kevésbé szimpi már a Zsófi. De mondjuk az erős csúsztatás, hogy csok miatt vállaltak gyereket. Ha követi valaki tudja, hogy használt lakást vettek és arra a csok igencsak kevés. Azt is elmondta már, hogy egyik gyermeke sem járt bölcsibe és a legkisebb sem fog.

Ami nekem visszás benne, hogy annyira eréjesen védi a saját álláspontját pl vallás vagy másság tekintetében. Nem mintha részben nem értenék vele egyet, vagy bármi bajom lenne bárkivel 😊... csak pont az elfogadásról való papolás, meg a keresztény értékrend mellett gáz ennyire nem megérteni, hogy valaki tök más értékeket tart elfogadhatónak. Attól még ha én a saját vélt vagy valós igazamat védem habzó szájjal és nem is érdekel más véleménye, nem leszek különb senkinél. Nekem ez fura benne. Ezek az élőknél jönnek elő, nem a videóiban.

Amúgy a sminkes gyilkosos vonalat én kifejezetten szeretem a csatornáján.

2021. szept. 24. 12:17
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!