Kit tartotok a legkárosabb instaanyának és miért?
Dobó Ági mindent reklámoz
Király Viktor felesége szegénynek a buta feje és a tökéletes élete ha szembejön már forog a szemem
Tücsi szintén tökéletes életét él
Lukovics Tamara szintén
Kulcsár Edina
Az összessel elbeszélgetnék kb tíz év múlva, mikor a gyerekük már döntés képes lesz
Amelyik anyának a hajmosas luxus, az vessen magára.. Ez a nevetséges kategoria. Wcre se megy el? Érdekes, vannak akik diplomáznak kisgyerek mellett, mást meg kell tapsolni ha hajat mosott..
Sokaknak az jelenti a károst, hogy van aki gyerek utan is szexi, szerelmes és boldog. Ezt nem illik mutogatni a mai vilagban.
Bezzeg a csíkos hasat, nagyi bugyogóban, elhizottan,zsiros hajjal, az "Az igazi nő",neg "ilyen a valódi női test szülés után".
A martirkodás divatos.
Nem tudom, legutóbb fél lábon mostam hajat, a masikkal a mogottem levo wc deszkát tartottam hogy ne nyitogassa a gyerek. Le se vettem a szemem róla. 4 balzsamot, parkolást hasznaltam, meg is szaritottam, mire haza ért párom, hogy akkor mar együtt lehessünk ne akkor kezdjek bele. Wow.
#17 van akinek nem kell instaaunyak bámulni, hogy jól nézzen ki.
Te nézegesd őket továbbra is szorgalmasan, nehogy elfelejtsd az 5.balzsamot is felgányolni a fejedre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!