Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kit tartotok a legkárosabb...

Kit tartotok a legkárosabb instaanyának és miért?

Figyelt kérdés
2020. dec. 27. 19:27
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
93%
Az összeset
2020. dec. 27. 21:01
 12/69 anonim ***** válasza:
64%
Igazából miért nezegetitek ezeket? A feléről azt se tudom, kicsoda, pedig sok éve használom az instagramot, de akkor már olyanokat követek, akik érdekelnek, és az, hogy más szülők mit posztolgatnak a gyerekeikrol, pont nem izgat, elég nekem a két sajátom.
2020. dec. 27. 21:06
 13/69 anonim ***** válasza:
100%

Dobó Ági mindent reklámoz

Király Viktor felesége szegénynek a buta feje és a tökéletes élete ha szembejön már forog a szemem

Tücsi szintén tökéletes életét él

Lukovics Tamara szintén

Kulcsár Edina

Az összessel elbeszélgetnék kb tíz év múlva, mikor a gyerekük már döntés képes lesz

2020. dec. 27. 21:13
 14/69 anonim ***** válasza:
98%
Kovács Ramóna + párja, ők is kiárusítják rendesen a gyereküket.
2020. dec. 27. 21:36
 15/69 anonim ***** válasza:
91%
Hú most megnéztem ezt a Noémit kifejezett kártevő...
2020. dec. 27. 21:42
 16/69 anonim ***** válasza:
24%

Amelyik anyának a hajmosas luxus, az vessen magára.. Ez a nevetséges kategoria. Wcre se megy el? Érdekes, vannak akik diplomáznak kisgyerek mellett, mást meg kell tapsolni ha hajat mosott..

Sokaknak az jelenti a károst, hogy van aki gyerek utan is szexi, szerelmes és boldog. Ezt nem illik mutogatni a mai vilagban.

Bezzeg a csíkos hasat, nagyi bugyogóban, elhizottan,zsiros hajjal, az "Az igazi nő",neg "ilyen a valódi női test szülés után".

A martirkodás divatos.

Nem tudom, legutóbb fél lábon mostam hajat, a masikkal a mogottem levo wc deszkát tartottam hogy ne nyitogassa a gyerek. Le se vettem a szemem róla. 4 balzsamot, parkolást hasznaltam, meg is szaritottam, mire haza ért párom, hogy akkor mar együtt lehessünk ne akkor kezdjek bele. Wow.

2020. dec. 27. 21:49
 17/69 anonim ***** válasza:
99%
Nem mindenkinek olyan pici a fürdőszobája kedves utolsó...amúgy viccet félretéve én nem vagyok egyáltalán igénytelen, nem a hirdessük az elhízott életünket típus, de attól még néhány fent felsorolt insta mami totál messze van a valóságtól. Nem csak a szetfilterezett tökéletes anyák és a zsíros hajú disznók vannak, van ám átmenet is
2020. dec. 27. 21:53
 18/69 anonim ***** válasza:
89%
Úristen szandylife a legnagyobb komplexusos álszent akit instán valaha láttam. Pont ő dumál arról, hogy természetes nem luxi anyukákat kellene látnunk? Ő akinek műmelle, mű feje van, úgy viteti ki magát a férjével Dubaiba két havonta mint ahogy más a Lidlibe jár kb, emellett meg folyamatosan csak a rongyot rázza és azt mutogatja hogy milyen designer cuccai vannak mindezt úgy, hogy vigyorog a szétfilterezett fejével, a mű fogaival és 6 kg vakolattal? 😂😂 De azért őt boldoggá teszi ha azt láthatja hogy más csinos, gazdag nő jól szétreped terhesen meg meghízik? Ennek nagy bajok vannak a fejében az tuti... 😅
2020. dec. 28. 00:27
 19/69 anonim ***** válasza:
90%
Így így utolsó...tele van komplexussal.Előadja a tökéletes anyát közbe meg babysitter és takarito jar hozzajuk, ő meg nem.is dolgozik. Máz az egész.
2020. dec. 28. 07:06
 20/69 anonim ***** válasza:
77%

#17 van akinek nem kell instaaunyak bámulni, hogy jól nézzen ki.

Te nézegesd őket továbbra is szorgalmasan, nehogy elfelejtsd az 5.balzsamot is felgányolni a fejedre.

2020. dec. 28. 09:01
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!