Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van még olyan abnormális...

Van még olyan abnormális rajtam kívül aki gyerektartást fizet rendszeresen úgy hogy O neveli a gyereket ?

Figyelt kérdés

ma 10:52
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
80%
Bizonyára.
ma 11:00
 2/27 anonim ***** válasza:
11%
Nem értem az összefüggést, ha nem veszel részt a gyerek neveléseben, attól még megcsináltad, így nem abnormalitás, ha fizeted a gyerektartást.
ma 11:03
 3/27 A kérdező kommentje:
Ez esetben én fizetem a gyerektartást és én nevelem a gyereket.
ma 11:04
 4/27 anonim ***** válasza:
90%
Akkor mégis miért fizetsz??
ma 11:05
 5/27 anonim ***** válasza:
39%
De itt nem arról van szó hogy pl apuka kell fizesse a gyerektartást anyukának, de attól apuka neveli a gyereket?
ma 11:05
 6/27 A kérdező kommentje:
5 pontosan
ma 11:06
 7/27 anonim ***** válasza:
91%
És mégis miért fizetsz, ha nálad a gyerek?
ma 11:10
 8/27 anonim ***** válasza:
89%
De miért csinálod ezt?
ma 11:11
 9/27 anonim ***** válasza:
91%
Hát végülis rengetegen ba@%&ák el a pénzüket szerencsejátékokra, dohányra, meg szeszre, és prostikra is… Ebből a szempont ól ez is csak egy ugyanolyan, totálisan felesleges kiadás, mint a többi… Fizessen, aki elég hü**e hozzá! :D
ma 11:19
 10/27 anonim ***** válasza:
92%
Hát, ez teljesen érthetetlen. Ha nálad a gyerek, Te neveled, akkor miért nem intézed a jogi oldalát is????? Nemcsak a pénz miatt. De amúgy akkor gondolom a családi pótlékot sem Te kapod és az adókedvezményre sem Te vagy jogosult, meg még fizetsz is. Ilyen férj nekem is jó lett volna. Nekem úgy kellett 10 éven át havonta kitaposni az ex férjemből a gyerektartást ....
ma 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!