Lányok, fiúk! Ha partneretek nem szeretné, hogy találkozzatok a szüleivel, de okkal, mivel a szülei abnormálisan viselkedő, bántalmazó szülők, megértenétek?
Fogadd el a párod döntését, ő ismeri a körülményeket!
Minek bonyolódnál bele abnormális emberek életébe, van gond az életben ezenkívül is elég.
"Gyerekeimnek ne legyenek gázos nagyszülei"...
Veluk alapitasz csaladot vagy mi?:D
Természetesen, sőt én akkor is megérteném, ha nem bántalmazó szülőkről lenne szó, hanem, teszem azt, a barátom számára zavarbaejtő lenne az én és az ősei találkozása. Előfordult már, hogy csupa rosszat hallottam az aktuális barátom anyukájáról, utána kiderült, hogy egy jótét lélek, de megesett már a fordítottja is. Azt nem feltétlenül érteném meg, ha nem indokolná meg, miért is nem szeretné, ha megismerném őket, viszont nem erőltetném, maximum gyanúsnak találnám, hogy nem mond rá okot. Alapvetően naiv embernek tartom magamat, így szerintem bármiről is lenne szó, meg lehetne velem beszélni (ezt sokan kihasználták már).
Ha én együtt lennék valakivel, és ő nem akarna bemutatni a szüleinek, akkor tulajdonképpen kvittek lennénk, mert számos ok miatt nem vagyok a híve, hogy akárcsak a barátaim megismerjék az édesanyámat, nemhogy a szerelmem. Inkább csak apukámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!