Miért viselkedik ilyen abnormálisan a testvérem?
Nagyon szégyenlős, és nem tudja helyesen levezetni a feszültségét, azért viselkedik ilyen furán olyan helyzetekben.
Be kell iratni sportra, hogy feloldódjon benne ez a társaság előtt érzett feszültsége és zavara.
Vagy szégyenlős, vagy nem érdekli a társaság és unatkozik.
Pároméknál a tesója és közte nagy a korkülönbség. A kiscsaj minden egyes családi összejövetelen kijön, köszön és elvonul, aztán mikor mennek, akkor megint kijön köszönni. Szóltunk neki, hogy ez illetlenség a vendégekkel szemben, ő meg mondta, hogy nem szeret kint lenni, mert felnőtt dolgokról beszélnek, és unatkozik.
Nekem a 10 éves unokatesóm ilyen..
Ha valaki kérdezi csak bólogat de ha egyedül marad velem akkor bezzeg csak parancsolgatna. A Nagyimmal úgy beszél mint a kutyával,az én anyukámnak meg apukámnak meg még köszönni sem hajlandó mondjuk senkinek sem..csak a szüleinek,nagyszülőknek,testvérének,nekem s az én tesómnak.
Neveletlen,hisztis..szerintem mind a kettőt meg kelett volna neveleni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!